Media

Βασίλης Ζούλιας: Ξέσπασε για τις μάσκες που έχει δημιουργήσει

Βασίλης Ζούλιας: Ξέσπασε για τις μάσκες που έχει δημιουργήσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Ζούλιας, έπειτα από ζήτηση των πελατών του, αποφάσισε να δημιουργήσει μάσκες για το πρόσωπο έτσι ώστε να προστατευτούμε από τον κορονοϊό και να μπορούμε να κυκλοφορούμε με στιλ! Και μπράβο του, γιατί είναι πολύ όμορφες και τα υφάσματα που έχει χρησιμοποιήσει είναι πολύ όμορφα.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το πρωτοσέλιδο της  Espresso, στο οποίο αναφέρεται για  «χρυσή κονόμα» του σχεδιαστή, επειδή μια μάσκα κοστίζει 25 ευρώ.

«Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες. Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/lRBStcTmyCU

Δείτε ακόμη: Μάνος Γαβράς: Η αδιανόητη θέα από το loft του στην Αθήνα! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X