Διεθνή

Βίγκαν πάει τους γείτονες στα δικαστήρια γιατί έκαναν μπάρμπεκιου

Βίγκαν πάει τους γείτονες στα δικαστήρια γιατί έκαναν μπάρμπεκιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατέθεσε στους γείτονες της η Σίλα Κάρντεν από το Περθνα για να σταματήσουν το μπάρμπεκιου στον κήπο, ξεσηκώνοντας κύμα διαμαρτυρίας .

Ένας χρήστης του διαδικτύου από αντίδραση οργάνωσε διαμαρτυρία έξω από το σπίτι της Βίγκας γυναίκας στο Περθ, ενώ μίλησε για «γελοία» κατάσταση, και σημείωσε ότι πολλοί θα ήταν εκείνη που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδήλωση.

Αφορμή, στάθηκε το δημοσίευμα της Nine News για την ιστορία της Cilla Carden, μια γυναίκα vegan που πήγε τους γείτονές της στο δικαστήριο για τη μυρωδιά του μπάρμπεκιου τους .

Να σημειώσουμε, η Carden ισχυρίστηκε ότι ο γείτονάς της Τόαν Βου, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, σκόπιμα άφηναν τη μυρωδιά κρέατος και ψαριών που μαγειρεύουν να πηγαίνει στην αυλή του σπιτιού της .

Οι ισχυρισμοί της γυναίκας ήταν ότι η μυρωδιά έγινε τόσο έντονη ώστε δεν μπορούσε πλέον να απολαύσει την αυλή της , γι ‘αυτό τον πήγε στο δικαστήριο τον Ιανουάριο. Οι ισχυρισμοί της απορρίφθηκαν, οπότε ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο της Δυτικής Αυστραλίας να προσβάλει την απόφαση, αλλά απορρίφθηκε επίσης.

Η ιστορία γράφτηκε σε διεθνή πρωτοσέλιδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η εκδήλωση με τίτλο «Community BBQ for Cilla Carden», με σκοπό να μην αφήσουν την Σίλα Κάρντεν να «καταστρέψει μια καλή παλιά παράδοση της Αυστραλίας» αναφέρουν.

«Ελάτε μαζί μας για ένα μπάρμπεκιου στην κοινότητα για να διαμαρτυρηθείτε για τις ενέργειές της», αναφέρει μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 7000 άνθρωποι δήλωσαν ότι  θα παρευρεθούν στο μπάρμπεκιου της 19ης Οκτωβρίου και άλλοι 16.000 δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται.

Καθώς η εκδήλωση κέρδισε μεγάλο ενδιαφέρων, οι διοργανωτές υπενθύμισαν ότι θα είναι μια «ειρηνική διαμαρτυρία» και κανένας δεν θα εισέλθει στην ιδιοκτησία της κα Κάρντεν αναφέρει το news.com

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας 12χρονης -Νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας χαπιών

ΕΕ σε Ερντογάν: Έχεις πάρει ήδη 5,6 δισ. για τη συμφωνία για το προσφυγικό

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X