Αθλητισμός

Ντέρμπι «αιωνίων» κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ την 1η Αγωνιστική

Ντέρμπι «αιωνίων» κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ την 1η Αγωνιστική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ντέρμπι «αιωνίων» έβγαλε η κληρωτίδα, στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 Οκτωβρίου. Γηπεδούχος θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω των όσων δυσάρεστων έλαβαν χώρα στο ίδιο γήπεδο, στον τελευταίο τελικό, του πρωταθλήματος.

1η Αγωνιστική (7.10.2017) – 14η Αγωνιστική (27.1.2018)
=====================================================

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS
ΛΑΥΡΙΟ-ΚΥΜΗ
Α.Ε.Κ.-ΤΡΙΚΑΛΑ
ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΑΡΗΣ
ΚΟΛΟΣΣΟΣ-ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS
Τα ντέρμπι της κανονικής περιόδου

Ντέρμπι «αιωνίων» έβγαλε η κληρωτίδα, στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7 Οκτωβρίου. Γηπεδούχος θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων του απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι τιμωρημένος λόγω των όσων δυσάρεστων έλαβαν χώρα στο ίδιο γήπεδο, στον τελευταίο τελικό, του πρωταθλήματος. Στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους, στις 27 Ιανουαρίου 2018 (14η Αγωνιστική).
Ντέρμπι, όμως περιλαμβάνει και η 2η αγωνιστική (14/10), όταν ο Αρης φιλοξενεί την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Για την 4η αγωνιστική (28/10), Αρης και Ολυμπιακός θα λύσουν τις διαφορές τους στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης θα διεξαχθεί την 5η αγωνιστική (11/11). Την 8η αγωνιστική, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (9/12), ενώ στη Θεσσαλονίκοι «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» οι δύο «Δικέφαλοι» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 9η ημέρα (16/12). Ανήμερα των Φώτων (6/1) ορίστηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός διεξάγεται στη 12η αγωνιστική (13/1).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X