Auto - Moto

Ducati Multistrada V4S 2022: Με αναρτήσεις που θυμίζουν…Harley! (videos)

Ducati Multistrada V4S 2022: Με αναρτήσεις που θυμίζουν…Harley! (videos)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ducati παρουσίασε ένα νέο λευκό χρώμα για την Multistrada V4S, όμως τα πιο σημαντικά νέα αφορούν το “Minimum Preload” στις ημί-ενεργητικές αναρτήσεις και το αναβαθμισμένο λογισμικό στο σύστημα multimedia (Ducati Connect) και HMI (Human-Machine Interface).

Μάλιστα η Ducati λέει πως αυτές οι δύο αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους κατόχους V4S χωρίς χρέωση, δηλαδή και για όσους έχουν τα μοντέλα του 2021, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν μέσω του MyDucati App ώστε να αναβαθμίσουν τη μοτοσυκλέτα τους.

Το “Minimum Preload” στις ημί-ενεργητικές αναρτήσεις είναι ένα επιπλέον πρόγραμμα, το οποίο επιτρέπει την μείωση της απόστασης από το έδαφος όταν η μοτοσυκλέτα κινείται με χαμηλές ταχύτητες, ώστε ο αναβάτης να πατά εύκολα τα πόδια του στο έδαφος.

Η πρώτη μοτοσυκλέτα που έχει αντίστοιχης φιλοσοφίας λειτουργία στις αναρτήσεις είναι η Harley Davidson Panamerica, καθώς διαθέτει το σύστημα της Showa.

Από την άλλη μεριά, η αναβάθμιση του λογισμικού στο σύστημα multimedia επικεντρώνεται κυρίως στη χρηστικότητα σύμφωνα με την Ducati.

Με την ευκαιρία των ανανεώσεων, η Ducati μεγάλωσε ακόμα περισσότερο τον κατάλογο των γνήσιων αξεσουάρ, προσθέτοντας νέες αλουμινένιες βαλίτσες και δυνατότητα τοποθέτησης ενός lowered suspension kit.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X