Auto - Moto

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (28/2) στην Αθήνα – Τι ώρα κλείνει το κέντρο

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (28/2) στην Αθήνα – Τι ώρα κλείνει το κέντρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλειστοί δρόμοι: Σε ισχύ βρίσκονται από τις 9 το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και των δύο συγκεντρώσεων που είναι προγραμματισμένες για σήμερα. Αργότετα θα κλείσουν και δρόμοι.

Η ΕΛΑΣ με ανακοίνωσή της πληροφορεί τους πολίτες για τα μέτρα που θα ληφθούν στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω της 24ωρης απεργίας, με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη, καθώς σήμερα δεν κυκλοφορούν Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, ενώ από τις 9 βγαίνουν στους δρόμους και τα λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται πως το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ είναι στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ του ΠΑΜΕ στις 10.30 στα Προπύλαια.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Η Πανεπιστήμιου θα κλείσει περίπου στις 10.30 το πρωί, ενώ αργότερα, αναμένεται να κλείσει η Σταδίου, αλλά και η λεωφόρος Αμαλίας, έξω από τη Βουλή.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X