Κοινωνία

Πέθανε ο Κώστας Παττακός πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και δημοσιογράφος

Πέθανε ο Κώστας Παττακός πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και δημοσιογράφος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κώστας Παττακός, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και δημοσιογράφος , με μεγάλη θητεία στο τιμόνι του Δήμου από το 1991 έως το 2002.

Ο  πρώην δήμαρχος έδινε “μάχη”, το τελευταίο διάστημα, με σοβαρό πρόβλημα υγείας και την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε η οικογένειά του, με ένα λιτό μήνυμα.

Τριήμερο πένθος στο Χαλάνδρι

Ο Κώστας Παττακός υπήρξε δήμαρχος Χαλανδρίου επί τρεις θητείες, με τον νυν δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο και τους δημοτικούς συμβούλους να εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Με απόφαση δημάρχου κηρύχθηκε τριήμερο πένθος, από την Παρασκευή 26 Απριλίου και οι σημαίες στο δημαρχείο της πόλης και τα δημοτικά κτήρια κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες.

Το Χαλάνδρι θα αποχαιρετήσει τον Κώστα Παττακό τη Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 14.30, στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή της σωρού του θα γίνει στο Κοιμητήριο Χαλανδρίου.

Την ημέρα της κηδείας του, οι υπηρεσίες του Δήμου, πλην των Παιδικών Σταθμών, θα κλείσουν στις 14.00, για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι/ες που το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εξόδιο ακολουθία, ενώ λόγω του τριήμερου πένθους ακυρώνονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X