Auto - Moto

Τραγωδία στην Καλλιθέα – Τροχαίο: Κάμερες και μάρτυρες θα ρίξουν «φως» -Σε κατάσταση σοκ η αδερφή της 12χρονης

Τραγωδία στην Καλλιθέα – Τροχαίο: Κάμερες και μάρτυρες θα ρίξουν «φως» -Σε κατάσταση σοκ η αδερφή της 12χρονης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στην Καλλιθέα: Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στην Καλλιθέα. Η Τροχαία έχει ρίξει το βάρος της στο υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας αλλά και στα όσα καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες.

Αυτόπτες μάρτυρες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητούσαν χθες τα στελέχη της Τροχαίας Καλλιθέας για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα μια 12χρονη χθες αργά το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το άτυχο κορίτσι επιχείρησε περίπου στις 14.30 να διασχίσει διάβαση πεζών επί της λεωφόρου Θησέως στη διασταύρωση με την οδό Σπάρτης.

Ήταν μαζί με τη 14χρονη αδερφή της και είχαν μόλις σχολάσει από το σχολείο, σύμφωνα με το Mega. Ένα κίτρινο Smart – ορισμένοι λένε ότι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, άλλοι ότι το κοριτσάκι πέρασε εκτός διάβασης – το παρέσυρε. Ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει το παιδί και έπεσε πάνω σε μάντρα.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αρχικά οι αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο για να εξετάσουν το κορίτσι μη γνωρίζοντας για την κατάσταση της υγείας της ωστόσο οι γιατροί τους ανέφεραν ότι είχε χάσει τη ζωή της και έτσι στη συνέχεια επικεντρώθηκαν στην κατάθεση του 32χρονου ο οποίος συνελήφθη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν στο πλαίσιο της έρευνας διάφορες μαρτυρίες όπως ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα για να προλάβει να περάσει τη διασταύρωση πριν ο φωτεινός σηματοδότης δείξει κόκκινο και ενδεχομένως παρέσυρε την 12χρονη η οποία εκτίμησε λανθασμένα πως ο οδηγός του αυτοκινήτου θα σταματήσει και έτσι θα μπορέσει να διασχίσει τη διάβαση έχοντας ανάψει πράσινο για τους πεζούς. Άλλοι μάρτυρες ανέφεραν πως ο οδηγός κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που δεν μπορούσε να σταματήσει.

Μάλιστα το κορμί του μικρού κοριτσιού εκτοξεύτηκε σε μεγάλη απόσταση με περαστικούς να τρέχουν να τη βοηθήσουν ενώ κάποιοι κατήγγειλαν πως καθυστέρησε σημαντικά να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο. Στο πλαίσιο της έρευνας έγινε αλκοτέστ στον 32χρονο που ήταν αρνητικό ενώ σύμφωνα με το neakallithea.gr., προκειμένου να αποφύγει τη 12χρονη, ο 32χρονος προσέκρουσε πάνω στην πόρτα του κτηρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του.

Γείτονες της οικογένειας του παιδιού δήλωναν σοκαρισμένοι λέγοντας πως οι γονείς της 12χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν τους ενημέρωσαν για το τραγικό περιστατικό ενώ έκαναν λόγο για «σημείο παγίδα».

Σήμερα το πρωί ο οδηγός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ αναφέρουν πως η 14χρονη αδερφή του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ και μέχρι αργά χθες το απόγευμα δεν μπορούσε να πει ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς.

Σε κατάσταση σοκ είναι και ο οδηγός του οχήματος, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X