Auto - Moto

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη συνοδηγός (Video)

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη συνοδηγός (Video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαρκόπουλο: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη συνοδηγός του μοιραίου οχήματος που προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στο Μαρκόπουλο, το βράδυ της Δευτέρας. Υπενθυμίζεται ότι από το τραγικό τροχαίο έχασε τη ζωή του ένας 27χρονος.

Η κοπέλα είναι ακόμα διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κρίνουν πως η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή και ίσως μη αναστρέψιμη, όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα της.

Η 22χρονη έχει υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο, καθώς έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να επανέλθει.

Την Τρίτη μιλώντας στον Alpha η μητέρα της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν».

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Μαρκούπουλου, με τραγικό απολογισμό τον ακαριαίο θάνατο του 27χρονου και τον βαρύτατο τραυματισμό της 22χρονης.

Στο βίντεο που έφερε στο φως το Mega, καταγράφεται η τρελή πορεία του αυτοκινήτου. Το μοιραίο αυτοκίνητο κινείται στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Πώς έγινε το δυστύχημα – Δεν φορούσαν ζώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 27χρονου που είχε αναπτύξει ταχύτητα, καρφώθηκε αρχικά σε μια στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε μια κολώνα, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός που σκοτώθηκε και η νεαρή δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X