Auto - Moto

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε και προσέκρουσε σε άλλο όχημα – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: ΙΧ αυτοκίνητο ανατράπηκε και προσέκρουσε σε άλλο όχημα – Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στη συμβολή των οδών Γεροποτάμου και Καραολή Δημητρίου. Δυο φοιτητές που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο σε φανάρι είδαν ξαφνικά μπροστά τους να σκάει στο καπό ένα άλλο ΙΧ, το οποίο στη συνέχεια ανατράπηκε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο ΕΡΤΝews και στη ρεπόρτερ Λία Χριστάρα τόσο των δύο φοιτητών όσο και του οδηγού του άλλου αυτοκινήτου που ανατράπηκε, ένα κόκκινο βαν παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και ο οδηγός στην προσπάθειά του να το αποφύγει έπεσε στο σταματημένο όχημα και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Όπως δήλωσαν οι δύο φοιτητές στη Λία Χριστάρα, είχαν Άγιο και αποφεύχθηκε το μοιραίο.
Ενώ μπορεί να σώθηκε εκ θαύματος ο οδηγός αυτοκινήτου Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μετά από σύγκρουση με φορτηγό, αλλά δεν πτοήθηκε και γελούσε στην κάμερα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Mega, παραδέχτηκε ότι… έτρεχε. «Ερχόμαστε εμείς από εκεί, και βγήκε κάποιος από την άλλη πλευρά και για να μη χτυπήσω πάνω του, έστριψα το τιμόνι και βρέθηκα έτσι», είπε ο οδηγός και πρόσθεσε «είμαστε τώρα και γελάμε».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, φαίνεται ότι ένα φορτηγό παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και ο οδηγός για να μην πέσει πάνω στο φορτηγό έστριψε το ΙΧ, αυτό ανετράπη και έπεσε πάνω σε ένα άλλο ΙΧ -πάνω στο παρμπρίζ – που παρασύρθηκε λίγα μέτρα πιο κάτω.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X