Αναλύσεις

Ο Σαμαράς κατά Κυριάκου και Ντόρας στα Ελληνοτουρκικά

Ο Σαμαράς κατά Κυριάκου και Ντόρας στα Ελληνοτουρκικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειδικού συνεργάτη

Την ώρα που στην κυβέρνηση έχει ξεκινήσει  η συζήτηση αν η Ελλάδα θα έπρεπε να πάει   με συνυποσχετικό στην Χάγη για το ζήτημα της υφαλοκρηπίδας  και την στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου επικοινωνούσε την τηλεφωνική επαφή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγιπ Ερντογαν ο Αντ. Σαμαράς πυροδοτούσε το κλίμα λέγοντας ότι  «διάλογο με ‘’πειρατές’’ δεν κάνει κανείς»!

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ΤΑ  ΝΕΑ ο πρώην πρωθυπουργός κάνει μια ηχηρή παρέμβαση στέλλοντας στην πραγματικότητα μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι στα εθνικά θέματα δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Προτείνει μάλιστα  την δημιουργία ενός  «αντιτουρκικού  μετώπου», θέση την οποία ούτε καν θέλει να σκέπτεται  ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμα  επιμένει στο δόγμα της αποτροπής, με ότι περιεχόμενο μπορεί αυτός να διαθέτει.

Το γεγονός ότι ο Αντ. Σαμαράς επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή να βάλει τα θέματα αυτά –ενώ διευκρίνισε στην συνέντευξη ότι δεν τον ενδιαφέρει ο ανασχηματισμός-δείχνει προφανώς ότι ο πρώην πρωθυπουργός θέλει να παρέμβει   καθώς θεωρεί ότι η οικογένεια Μητσοτάκη είναι χαλαρή στα εθνικά θέματα…

Προφανώς γνωρίζει ότι την ίδια στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη με ομάδα διπλωματών που γνωρίζει από την θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών κινείται προς άλλη κατεύθυνση απ αυτή που θέλει ο ίδιος..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X