Media

Αποκλειστικό: Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ; – Ποια παρουσιάστρια του παρελθόντος επιστρέφει;

Αποκλειστικό: Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ; – Ποια παρουσιάστρια του παρελθόντος επιστρέφει;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το κανάλι της ΕΡΤ φαίνεται πως θέλει να κάνει πράγματα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κάτι που θα μας κάνει να «τρελαθούμε» και να πετάξουμε από τη χαρά μας. Εξάλλου, η νέα διοίκηση ακόμη ψάχνει τα πατήματα της και γίνονται πολλές συζητήσεις.

Πολλά τα πρόσωπα των οποίων τα ονόματα έχουν ακουστεί, πολλές οι συζητήσεις που έχουν γίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων του Ραδιομεγάρου και σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μπρος η νέα διοίκηση της ΕΡΤ.

Αφού μάθαμε πως θα αναλάβει εκπομπή η Κάτια Ζυγούλη στο κρατικό κανάλι, τώρα έρχονται νέες πληροφορίες στο αυτί του eretikos.gr και αφορούν σε μια νέα εκπομπή που ετοιμάζεται και μάλιστα, με παρουσιάστρια μια γυναίκα που έχουμε καιρό να δούμε σε κάτι αποκλειστικά δικό της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Έμη Λιβανίου συζητά με το κανάλι (και από ότι φαίνεται είναι στο τσακ για να «κλείσει»), την παρουσίαση μια εκπομπής η οποία θα αφορά σε συνεντεύξεις ανθρώπων από διάφορους χώρους. Η δημοσιογράφους έχει κάνει ήδη ραντεβού με τους ανθρώπους της παραγωγής όπου μίλησαν για όλα όσα θέλουν να κάνουν. Το project αφορά σε 30 εκπομπές και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Την Έμη Λιβανίου τη βλέπαμε συχνά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου παρουσίαζε σε ένα ειδικό section τα νέα της φιλανθρωπίας, αλλά έχουμε καιρό να τη δούμε σε κάτι δικό της!

Αναμένουμε εξελίξεις στο θέμα!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X