Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Ίβιτς στηρίζει Κωστένογλου και του φέρνει τρία δυνατά χαρτιά

ΑΕΚ: Ο Ίβιτς στηρίζει Κωστένογλου και του φέρνει τρία δυνατά χαρτιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ στηρίζει απόλυτα τον Νίκο Κωστένογλου ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα τη δεδομένη στιγμή για την αντικατάστασή του.

Τα σενάρια περί αντικατάστασης του Νίκου Κωστένογλου υπήρχαν τελευταία στην ατμόσφαιρα, ενώ μετά την αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι από τη Νυρεμβέργη υπήρξαν φήμες που συνέδεαν το όνομα του Αυστριακού τεχνικού με τον πάγκο της ΑΕΚ.

Από τη μεριά τους ωστόσο οι κιτρινόμαυροι έσπευσαν να στηρίξουν απόλυτα τον Κωστένογλου ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με προπονητή στην ομάδα.

«Δεν υπάρχει στην ΑΕΚ κανένα θέμα Καναντι, δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Μάλιστα στην Ένωση επισήμαναν ότι ισχύει απόλυτα εκείνο που είχε αναφέρει ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς στη συνάντηση με τους ρεπόρτερ της ομάδας. Ότι δηλαδή «η ΑΕΚ έχει προπονητή και αυτός είναι ο Νίκος Κωστένογλου».

Ο Ίβιτς στηρίζει Κωστένογλου και του φέρνει τρία δυνατά χαρτιά

Ο Ίλια Ίβιτς δείχνει και έμπρακτα ότι στηρίζει τον Κωστένογλου αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eretikos.gr μίλησε μαζί του ώστε να δουν που υπάρχει το πρόβλημα στην ομάδα.

Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως επείγει η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού αλλά κοιτούν παράλληλα για μέσο και εξτρέμ καλύτερους από τους υπάρχοντες.

Πρωτίστως για τον Ίβιτς, σημασία έχει να πειστεί ότι πρόκειται για παίκτες οι οποίοι θα είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες, ή στο ίδιο επίπεδο με τους τοπ της ομάδας, διαφορετικά, όπως και ο ίδιος έχει πει, δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα να γίνει το οτιδήποτε.

Προτεραιότητα λοιπόν για το Γενάρη, μετά και την ιστορία με τον Βράνιες, έχει δοθεί στην εύρεση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο στόπερ που ψάχνει ο Ιβιτς θα πρέπει να είναι ψηλός, διαπιστωμένα ικανός στον αέρα, το ίδιο καλός στο προσωπικό μαρκάρισμα αλλά και σε άμυνα χώρου, όταν η ομάδα θα καλείται να παίζει με τρεις στόπερ στα μετόπισθεν. Θα πρέπει απαραίτητα να καλύπτει τη θέση του αριστερού κεντρικού αμυντικού, αν είναι και αριστεροπόδαρος, τότε ακόμα καλύτερα, είναι άλλωστε και η «Αχίλλειος πτέρνα» της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια να βρει τον κατάλληλο σε αυτή τη θέση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X