Αθλητισμός

ΑΕΚ: Όλες οι εξελίξεις για Αραούχο και Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Όλες οι εξελίξεις για Αραούχο και Ολιβέιρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και λίγες μέρες έχει σκάσει «βόμβα» με την Γουλβς να «σκανάρει» την Ελληνική αγορά και να ρίχνει προτάσεις σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Για τον Ολυμπιακό τα είπαμε… Το ποσό είναι πολύ καλό για τον Ποντένσε και γι’αυτό οι «ερυθρόλευκοι» δεν είπαν και όχι! Αν το δεις καθαρά ως «μπίζνα» τον πήρε 7 εκατ. τον δίνει 30 εκατ.

Τώρα στην ΑΕΚ οι «λύκοι» για τον Ολιβέρια ήρθαν, είδαν, είπαν και έφυγαν χωρίς να γίνει τόσος ντόρος όσο με τον Ποντένσε.

Το ότι η ΑΕΚ άρχισε άμεσα να κοιτά «αντι-Ολιβέρια» μας έκανε όλους να πιστεύουμε ότι τα πράγματα πάνε να κλείσουν ομαλά και ο Πορτογάλος να ενταχθεί στο ρόστερ της Γουλβς.

Η πιο εύκολη λύση για «αντι-Ολιβέρια» ήταν αυτή της περίπτωσης του Αραούχο, ο οποίος θα ερχόταν για 3η φορά στην «Ένωση» αλλά αυτή τη φορά με την μορφή αγοράς!

Και βέβαια η Λας Πάλμας ήταν έτοιμη να τον δώσει… Και γιατί όχι άλλωστε αφού πλέον ο Αραούχο -δυστυχώς- μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν έχει χάσει και αρκετά ματς και δεν είναι ο «Τσίνο» που θυμόμαστε όλοι.

Σίγουρα δεν λέει κανείς ότι δεν είναι καλός παίκτης ο Αραούχο και θα μπορούσε να βοηθήσει όσο μπορεί, αλλά σε αυτή τη φάση, αν υπήρχε φυγή Ολιβέρια θες έναν έτοιμο παίκτη που να έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Πάντως με τα τελευταία ρεπορτάζ προκύπτουν τα εξής θέματα:

H Γουλβς ήρθε -μέσω των συνεργατών του Μέντες, όχι κάποιος από το club- άκουσαν, μίλησαν, ενημέρωσαν και μας αποχαιρέτησαν! Έκτοτε, από το βράδυ της Κυριακής, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Δεν έχω καταλάβει πως υπάρχει ακόμα σε διάφορα ΜΜΕ η σιγουριά πως οι «λύκοι» θα επανέλθουν καλύπτοντας το buy out του Πορτογάλου.

Σίγουρα στις μεταγραφές απαγορεύεται να λες «ποτέ». Για κανέναν και για τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεις το παραμικρό.

Όμως οι ενδείξεις που υπάρχουν, η όποια ενημέρωση προκύπτει από την πλευρά Μέντες είναι πως το «πουλάκι» πέταξε και η Γουλβς δεν θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον Ολιβέιρα.

Προφανώς και δεν το κάνουν επειδή τους έπιασε ξαφνικά τσιγκουνιά… Κάθε άλλο μάλιστα! Η αξιολόγηση τους είναι πολύ συγκεκριμένη, όμως η ΑΕΚ δεν τη δέχεται. Και γι’αυτό χαλάει η μεταγραφή του Ολιβέιρα. Τόσο απλό!

Το δεύτερο που προκύπτει είναι το θέμα Αραούχο!

Παρά ότι η Γουλβς όπως είπαμε ξεχνά τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα παραμείνει στην ΑΕΚ μετά μέχρι στιγμής δεδομένα, η ΑΕΚ κοιτά ακόμα και πολύ μάλιστα την προσπάθεια μονιμοποίησης του Αραούχο στην Ελλάδα… Αποχωρήσει δεν αποχωρήσει ο Ολιβέιρα!

Τώρα πως αυτό μπορεί να βγει σε καλό την «Ένωση» δεν ξέρω… Δεν είμαι προπονητής αλλά να συνυπάρξουν ο «Τσίνο» με τον Ολιβέιρα… Εεεε είναι κάπως περίεργο!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X