Αθλητισμός

Australian Open: Μυστήριο με σκεύασμα και οδηγίες που πήρε ο Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια αγώνων

Australian Open: Μυστήριο με σκεύασμα και οδηγίες που πήρε ο Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια αγώνων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Australian Open: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει για άλλη μία φορά βίντεο που παρουσιάζει τον προπονητήτου Νόβακ Τζόκοβιτς, να δίνει ένα μπουκάλι αγνώστου περιεχομένου,στον δημοφιλή τενίστα κατά τη διάρκεια του Australian Open, στο οποίο φαίνεται να εχει κολλήσει χαρτάκι με οδηγίες.

Η εξαιρετική πορεία του Σέρβου τενίστα στο Australian Open, παρά τον τραυματισμό του στο πόδι, αποκτά «σκιές» μετά τις νέες κατηγορίες ότι μπορεί να παραβίασε τους κανόνες του τουρνουά.

Ο Σέρβος σταρ, στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, φαίνεται πως παίρνει οδηγίες από χαρτάκι που έχει κολλήσει ο προπονητής του πάνω σε μπουκάλι κατά τη διάρκεια της νίκης του επί του Γάλλου Ένζο Κουακό στον δεύτερο γύρο του Australian Open και στη συνέχεια να το πετάει.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ με τον Γάλλο αντίπαλο του. Οι κινήσεις του Τζόκοβιτς τον πρόδωσαν, καθώς ο Σέρβος τενίστας διάβασε προσεκτικά το χαρτάκι από το μπουκάλι που παρέλαβε από τον προπονητή του, πριν το πετάξει.

Το βίντεο που ήρθε στο φως από χρήστη του TikTok, έχει προκαλέσει ανησυχίες ότι ο Τζόκοβιτς και η ομάδα του μπορεί να έχουν παραβιάσει τους κανόνες που διέπουν το τουρνουά.
Η συζήτηση αυτή έχει επαναληφθεί σε παρόμοια περιστατικά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μπουκάλια με υγρά άγνωστης σύστασης να του παραδίδονται σε άλλα τουρνουά.

Το αμέσως προηγούμενο περιστατικό είχε σημειωθεί σε αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά για το Paris Masters όταν συνεργάτες του Σέρβου τενίστα καταγράφηκαν να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή με τον έναν εξ αυτών να δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί να κρύψει από την κάμερα τις κινήσεις.

@carofloresdenaya #novakdjokovic #australianopen2023 #ausopen2023 #AusOpen @Australian Open #ao2023 ♬ Mission Impossible (Main Theme) – Favorite Movie Songs


Πηγή: Tik Tok, twitter

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X