Αθλητισμός

«Δεν έκανε θέατρο ο Χουάνκαρ, είχε απώλεια ακοής»: Τι δήλωσε ο γιατρός του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟ

«Δεν έκανε θέατρο ο Χουάνκαρ, είχε απώλεια ακοής»: Τι δήλωσε ο γιατρός του αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ: Την ύπαρξη δύο γνωματεύσεων για την κατάσταση της υγείας του 33χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Χουάν Κάρλος «Χουάνκαρ» διέψευσε ο γιατρός του ντέρμπι, Χρήστος Γώγος, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αποκάλυψε όσα έγιναν στο γήπεδο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” μετά τη διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων που διακόπηκε στο 1 – 1 μετά την αποχώρηση των «πρασίνων».

Ο γιατρός που βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα για την γνωμάτευση που έκανε στον τραυματισμένο από κροτίδα ποδοσφαιριστή δήλωσε ότι ο Χουάνκαρ είχε όντως αστάθεια και σε πρώτη φάση ανέφερε στον διαιτητή Μαρέσκα ότι η κατάστασή του δεν είναι καλή.

Σταδιακά -σύμφωνα με τον ίδιο- η κατάσταση του ποδοσφαιριστή που χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός γηπέδου με φορείο βελτιώνονταν αλλά δεν μπορούσε να πάρει απόφαση για το αν ο παίχτης είναι σε θέση να συνεχίσει, χωρίς να γίνουν πρώτα εργαστηριακές εξετάσεις.

Παράλληλα ο κ. Γώγος ξεκαθάρισε ότι δε δέχτηκε την παραμικρή πίεση, ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο ο Χουάνκαρ να προσποιείται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Μάλιστα, τόνισε πως στην πρώτη εξέταση ο παίκτης του Παναθηναϊκού είχε απώλεια ακοής.

 

Πηγή: ertsports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X