Αθλητισμός

Εφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού-Οι συνθέσεις Γαλλίας και Αργεντινής

Εφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού-Οι συνθέσεις Γαλλίας και Αργεντινής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ, ολοκληρώνεται σήμερα (Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου) στον πυρετό ενός μεγάλου τελικού (17:00) μεταξύ του αστέρα της Αργεντινής Λιονέλ Μέσι και του…κομήτη της Γαλλίας Κιλιάν Μπαπέ, με καθεμιά από τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα τρίτο αστέρι.

  • Αργεντινή (4-4-2): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Έντσο, Ντε Πολ, Μακ Άλιστερ, Μέσι – Ντι Μαρία, Άλβαρες.
  • Γαλλία: (4-3-3): Γιορίς- Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό, Γκριεζμάν – Ντεμπελέ, Μπαπέ, Ζιρού.

«Πάρτε αυτό το αστέρι για εμάς!», εκλιπαρεί η «Le Parisien» στην πρώτη της σελίδα. Το «Star Wars» εμφανίζεται επίσης στο πρωτοσέλιδο της «La Provence» και η «Ouest-France» μιλάει για «έναν τελικό τριών αστέρων», έναν τίτλο που επέλεξε επίσης η ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca.

Με τον λαμπρό ντριμπλέρ της, η Αργεντινή μπορεί να «δώσει τέλος σε 36 χρόνια απογοήτευσης» στο Παγκόσμιο Κύπελλο, υπενθυμίζει η La Nacion.

Η μονομαχία με τον Μπαπέ τράβηξε την προσοχή της αργεντίνικης εφημερίδας Clarin: είναι «ο άλλος τελικός» μεταξύ «του αστέρα που είναι ήδη θρύλος εναντίον του φοβερού Μπαπέ που θέλει οπωσδήποτε να κληρονομήσει τον θρόνο του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X