Αθλητισμός

Ελβετία – Ελλάδα 2-1: O Ζούμπερ έκλεψε την παράσταση στην πρόβα της Εθνικής

Ελβετία – Ελλάδα 2-1: O Ζούμπερ έκλεψε την παράσταση στην πρόβα της Εθνικής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η Εθνική Ελλάδος απόψε ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 απέναντι στην Ελβετία. Το παιχνίδι στη Βασιλεία έληξε 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά ήταν μια καλή πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με το Κόσοβο την Κυριακή.

Η Ελβετία προηγήθηκε 1-0 στο 7′ με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Στέφαν Τσούμπερ, όμως η Ελλάδα βρήκε απάντηση και ισοφάρισε 1-1 στο 34′ με τον Παβλίδη.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό σε όλη την διάρκειά του και οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν και πάλι στο 51′ με τον Βάργκας, ο οποίος σημείωσε το 2-1.

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαντ Σχιπ δοκίμασε πολλά πρόσωπα, ώστε να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για το επόμενο ματς, που είναι και επίσημο.

Ελβετία: Κόμπελ, Ροντρίγκες (46′ Λοτόμπα), Βίντμερ (46′ Γκαρσία), Τσέμερτ (46′ Βάργκας), Σερ, Τσέσιγκερ, Τσούμπερ (64′ Φάσναχτ), Ζακάρια, Φρόιλερ, Σο (46′ Αμπίσερ), Σεφέροβιτς (69′ Ζεκίρι).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος (79′ Σάλιακας), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (65′ Κυρ. Παπαδόπουλος), Τσιμίκας (46′ Γιαννούλης), Μπουχαλάκης (46′ Σιώπης), Ζέκα, Βρουσάι, Κούτρης, Μπακασέτας (65′ Μάνταλος), Παυλίδης (69′ Δουβίκας).
Φωτογραφία αρχείου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X