Αθλητισμός

Επιστροφή στη Super League με ματς φωτιά: ΑΕΚ- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Επιστροφή στη Super League με ματς φωτιά: ΑΕΚ- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στην δράση στην Super League. Μετά από τρεις εβδομάδεeς, συνεχίζονται τα play off, με τρεις μονομαχίες. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ και στο Βικελίδης, θα αγωνιστούν ο Άρης με την Λαμία.

ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, υποδέχεται τον Ολυμπιακό.  Σε οτι αφορά τα αγωνιστικά «παίζονται» δύο θέσεις των εξτρέμ. Αν ο Γκατσίνοβιτς ξεκινήσει βασικός τότε ο Άμραμπατ θα αγωνιστεί στα δεξιά, ενώ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο να επιλεχθεί ο Ελίασον στην αριστερή πλευρά, με τον Μαροκινό απέναντί του. Επίσης μάχη για φανέλα βασικού δίνουν οι Πήλιος και Χατζισαφί, βάζοντας στο τραπέζι το γεγονός ότι ο Αλμέιδα έχει δείξει στα ντέρμπι ότι εμπιστεύεται παίκτες με περισσότερη εμπειρία.

Ο Ολυμπιακός, θα αγωνισθεί με σύστημα 4-3-3  και πιθανότατα η ενδεκάδα θα είναι ίδια με εκείνη που είχε επιλεχτεί στη μεγάλη ανατροπή επί των Ισραηλινών.

Συνεπώς, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Κααμπί συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, με τον Μπιανκόν να είναι αουτσάιντερ για μία θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Πορτογάλο.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς αυτό θα είναι το πρώτο για τους Πειραιώτες μετά τις 14/03, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός για τη διεκδίκηση του τίτλου της Stoiximan Super League.

Οι διαιτητές της συνάντησης

  • Διαιτητής: Γιουγκ Ματέι
  • Βοηθοί: Ζούνικ Ματέι, Βιντάλι Μάνουελ
  • VAR: Καϊζάτοβιτς Μέγιτς
  • AVAR: Μπούξμπαουμ Ράινχαρντ
  • 4ος: Μανούχος Ευάγγελος

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ, ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.  Είναι ενα παιχνίδι, που κανείς δεν θέλει να το χάσει. Ειδικά, οι πράσινοι δεν έχουν περιθώρια για ήττα, καθώς αν χάσουν και ταυτόχρονα κερδίσει η ΑΕΚ, τότε η διαφορά θα εκτοξευθεί.

Ο Φατίχ Τερίμ, θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, μετά από πολλούς μήνες.  Σε οτι αφορά την 11άδα του «τριφυλλιού», θα την αποτελούν οι Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ και Ιωαννίδης.  Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να παίξει ο Χουάνκαρ αντί του Μλαντένοβιτς και να μπει ένα εξτρέμ, για να ξεκουραστεί ο Μπακασέτας.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά πιέζεται λιγοτερο για το εν λόγω παιχνίδι, αλλά έχει μπροστά του, ένα άκρως απαιτητικό πρόγραμμα με επτά ματς μέσα στον Απρίλιο, δύο από τα οποία είναι οι ευρωμάχες με την Μπριζ

Σε οτι αφορά τα αγωνιστικά ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες να δώσει το παρών ο Ράχμαν Μπάμπα.

Οι διαιτητές

  • ΔιαιτητήςΡέντερ Μίκελ
  • Βοηθοί: Γιουρντακούλ Ντένιζ, Μάστρουπ Γιάκομπ
  • VAR: Χάνσεν Γιόνας
  • AVAR: Νικολακάκης Βασίλειος
  • 4ος: Ευαγγέλου Άγγελος

 

Άρης – Λαμία

Την αδιάφορη Λαμία, υποδέχεται ο Άρης, για την 2η αγωνιστική της Super League.  Ο Άρης, που έχει το μυαλό του, περισσότερο στον τελικό του κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με ανακοίνωσή της η “κίτρινη” ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο πως έχει προγραμματίσει να βραβεύσει δύο σημαντικές ομάδες του παρελθόντος, στο πλαίσιο του εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

«Η αύρα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 110α γενέθλια του Συλλόγου μας «σκεπάζει» ακόμη τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Την αισθανόμαστε ακόμη όλοι στην ατμόσφαιρα της πόλης…

Ήταν ένα διήμερο που μας πλημμύρισε με έντονα συναισθήματα, συναισθήματα αγάπης και υπερηφάνειας για την ομάδα μας.

Την Κυριακή (31/03), στο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα τιμήσει με τη σειρά του την ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο του ’70, καθώς και την ομάδα του ’80.

Οι ζωντανοί θρύλοι του ΑΡΗ μας είναι προσκεκλημένοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη σουίτα του κ. Καρυπίδη.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα υποδεχτεί τις δύο μεγάλες ομάδες του Συλλόγου μας, οι οποίες μας χάρισαν μεγάλες στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις στο παρελθόν.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ την Κυριακή στο «σπίτι» μας για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες δόξες της ιστορίας του ΑΡΗ και να βοηθήσουμε την ομάδα μας να φτάσει στη δεύτερη νίκη της στα playoffs».

Οι διαιτητές της συνάντησης

 Άρης – Λαμία:

  • Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος
  • Βοηθοί: Χριστακόγλου Γεώργιος, Κομισοπούλου Γεωργία
  • VAR: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος
  • AVAR: Κωνσταντίνου Ηλίας
  • 4ος: Πουλικίδης Κωνσταντίνος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X