Αθλητισμός

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Μπάγερν 75-87

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Μπάγερν 75-87
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟ κέρδισε απόψε με 75-87 την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague και έδειξε να πατά γερά στα πόδια του πια, στην μετά-Πεδουλάκη εποχή και πριν αναλάβει ξανά την ομάδα ο Ρικ Πιτίνο.

Το 2/2 στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της κανονικής περιόδου της Euroleague επετεύχθη. Τρεις μέρες μετά από τη νίκη στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός επικράτησε και της Μπάγερν στο Μόναχο για να ανέβει στο 6-4, να μπει ακόμη πιο δυναμικά στο παιχνίδι της οκτάδας και να υποδεχθεί τον Ρικ Πιτίνο με τις καλύτερες συνθήκες.

Οι πράσινοι του Γιώργου Βόβορα έκαναν εξαιρετική δουλειά στην έδρα της Μπάγερν και πλέον σκέφτονται την εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης με τη Μπασκόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Γιώργος Βόβορας έβγαλε… άσο από το μανίκι του με τον τρομερό Ντίνο Μήτογλου, που έκανε τη διαφορά και στις δύο πλευρές του παρκέ και το καλύτερό του ματς στην Euroleague, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια και του Μπεν Μπέντιλ.

Ο Νικ Καλάθης ήταν άστοχος στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη βγήκε μπροστά ως ηγέτης, ο ΝτεΣόν Τόμας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ως συνήθως σταθερότατοι, ενώ σκορ έδωσε και ο Ταϊρίς Ράις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν μια… καλοκουρισμένη μηχανή και έφτασε στο διπλό μετά το 20-0 σερί που έτρεξε στην τρίτη περίοδο.

Δείτε ακόμη:

Θάσος: Κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή Μητσοτάκη το Σάββατο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X