Αθλητισμός

Γκαρθία: «Στο α΄ μέρος είχαμε 4 ξεκάθαρες ευκαιρίες»

Γκαρθία: «Στο α΄ μέρος είχαμε 4 ξεκάθαρες ευκαιρίες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Οσκαρ Γκαρθία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του α΄ ημιχρόνου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το ματς με την ΑΕΚ (0-0) δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε το ματς. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όταν είχαμε την δυνατότητα.

Το 0-0 μας υποχρεώνει να πετύχουμε γκολ στη ρεβάνς. Ωστόσο, το ματς μού αφήνει αίσθηση ικανοποίησης γιατί παίξαμε εξαιρετικά κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανώτεροι. Στο δεύτερο είχαμε κάποια θέματα με τον ρυθμό.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0: Νέο… ραντεβού στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ έχει μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Ο Λιβάγια, ο Μασούντ, ο Λάζαρος, ο Αραούχο είναι εξαιρετικοί, αλλά καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Αυτό δείχνει πολλά για το πόσο καλά παίξαμε.

Εχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές. Ο Μιραλάς και ο Ανσαριφαρντ αντιμετώπιζαν προβλήματα κόπωσης. Μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ήταν πολύ κουρασμένοι, δεν άντεχαν να παίξουν πολλά λεπτά. Θα ήταν μεγάλο ρίσκο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X