Αθλητισμός

Ηλιούπολη: Κατέρρευσε νεαρός ποδοσφαιριστής σε αγώνα με την Ερμιονίδα

Ηλιούπολη: Κατέρρευσε νεαρός ποδοσφαιριστής σε αγώνα με την Ερμιονίδα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δραματικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη (2/2/2022), λίγο μετά τις 15:00, στο γήπεδο της Ηλιούπολης όπου κατέρρευσε νεαρός ποδοσφαιριστής μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Ηλιούπολη και την Ερμιονίδα.

Πέντε λεπτά μετά τη σέντρα σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο το Νο 11 της Ηλιούπολης. Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας με συμπαίκτες και αντιπάλους να επιχειρούν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι 21 ετών.

Απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο αλλά δεν ήταν στους πάγκους όπως προβλέπουν οι κανονισμοί αλλά κλειδωμένος σε κάποια αίθουσα των αποδυτηρίων.

Κάποιοι έσπασαν την πόρτα και έκαναν χρήση του απινιδωτή, ενώ μετά από 10 λεπτά έφτασε μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ και 5 λεπτά αργότερα και νοσοκομειακό του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο ποδοσφαιριστή χωρίς τις αισθήσεις του και με χαμηλό σφυγμό.

Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε την αναμέτρηση και έκλεισε το φύλο αγώνα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάθονται αμήχανοι από το σοκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X