Αθλητισμός

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι 74-71 από τον Ερυθρό Αστέρα

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι 74-71 από τον Ερυθρό Αστέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κακή πορεία του Παναθηναϊκού στη Euroleague συνεχίζεται, αφού ηττήθηκε και από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός των έξι ευρωπαϊκών τίτλων είναι στην προτεευταία θέση και αυτό τα λέει όλα… Οι πράσινοι πήγαν στη Σερβία για να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα που είχε τέσσερις απουσίες (Λόιντ, Σιμόνοβιτς, Νοκό, Χολ) αλλά γνώρισαν ακόμη μία ήττα, απογοητεύοντας ξανά.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα μπήκε καλά στον αγώνα, αφού προηγήθηκε με 4-10 στα πρώτα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 18-3 και πέρασαν μπροστά με 22-13, για να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας ακόμη και στο +17 (48-31).

Με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου οι πράσινοι ήταν αρκετά βελτιωμένοι στην άμυνα, αλλά… ξέχασαν να βάλουν καλάθι, αφού έμειναν χωρίς πόντο για περισσότερα από πέντε λεπτά, με συνέπεια να μην καταφέρουν να μειώσουν καθόλου.

Ο Παναθηναικός μπήκε στην τελευταία περίοδο από το -11 (57-46), αλλά με τον Παπαπέτρου να πετυχαίνει 14 πόντους κατάφερε να ισοφαρίσει 68-68 δύο λεπτά πριν το τέλος, διεκδικώντας τη νίκη. Μια νίκη που δεν ήρθε όμως, αφού η λάθος πάσα του Νέντοβιτς στα 21 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, με το σορ στο 70-68 για τον Ερυθρό Αστέρα, αποδείχθηκε καθοριστική.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 48-37, 57-46, 74-71

Φωτογραφία αρχείου

Ιδιοκτήτης ταβέρνας «Κρητικός»: Ο Μητσοτάκης μου πλήρωσε τον χασάπη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X