Αθλητισμός

Καταγγελίες σοκ για γνωστό προπονητή! «Με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να με φιλήσει»

Καταγγελίες σοκ για γνωστό προπονητή! «Με έπιασε από τον λαιμό και πήγε να με φιλήσει»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μπελάδες έχει μπει ο πρώην προπονητής της Τσέλσι, Αβραάμ Γκραντ, που κατηγορείται από διάφορες γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση στο πλαίσιο μιας έρευνας της ισραηλινής τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός προπονητής κατηγορείται πως προσπάθησε μέσω της θέσης του να δελεάσει γυναίκες για να κάνουν σεξ.

Η τηλεοπτική εκπομπή Exposure παρουσίασε μαρτυρίες πολλών γυναικών που κατηγόρησαν ευθέως τον Γκραντ για σεξουαλική παρενόχληση.

Μια από τις καταγγέλλουσες κατέθεσε πως το 2020 ο Γκραντ την κάλεσε σπίτι του με πρόσχημα την εύρεση εργασίας και της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της.

«Μου ζήτησε να τον πλησιάσω και προσπάθησε να με αγκαλιάσει, με άρπαξε και δεν με άφηνε να φύγω. Ένιωσα άβολα. Έβαλε το χέρι του στο μηρό μου και έπειτα με άρπαξε από τον λαιμό, σαν να με πνίγει και προσπάθησε να με φιλήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο Ισραηλινός δεν αρνήθηκε τις συμπεριφορές που του χρεώνονται, δηλώνοντας μόνο πολύ λυπημένος «από καρδιάς» και αρνούμενος ότι ήθελε να προσβάλει κάποιον.

«Στη ζωή μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθούσα πάντα – πέρα ​​από τις επιτυχίες μου – να παραμείνω άνθρωπος και να σέβομαι κάθε άνδρα και γυναίκα, όποιος κι αν ήταν», τόνισε.

«Είμαι κοινωνικός άνθρωπος και όλα αυτά τα χρόνια έχω σχέσεις με κάποιες γυναίκες. Σε όλες αυτές τις σχέσεις, έχω κάνει ό,τι μπορούσα για να τις συμπεριφέρομαι με σεβασμό και φιλία. Ποτέ δεν ήθελα να φέρομαι άδικα. Ζητώ συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου σε αυτούς που μπορεί να ένιωθαν άβολα ή πληγώθηκαν από εμένα», είπε χαρακτηριστικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X