Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: “Πέθαναν” τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Μουντιάλ 2018: “Πέθαναν” τον Ντιέγκο Μαραντόνα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και πολλά χρόνια, όμως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φαίνεται ότι θα είναι ο πρωταγωνιστήςε και του φετινού Μουντιάλ στη Ρωσία, με την τελευταία «είδηση» να τον θέλει… νεκρό!

Η “φάρσα” με τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις εικόνες που τον έδειξαν σε άθλια κατάσταση κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νιγηρίας με την Αργεντινή, κάποιος διέδωσε στα social media ότι έχει πεθάνει γεγονός που τον έκανε έξαλλο. Έτσι, σύμφωνα με το δικηγόρο του, αποφάσισε να δώσει 10.000 ευρώ σε όποιν ανακαλύψει τον υπαίτιο του «θανάτου» του.

«Έδωσα ήδη την εντολή να δημοσιοποιηθεί η απόφαση του Ντιέγκο να προσφέρει 8.000 ευρώ σε όποιον του φέρει την περιγραφή του ατόμου ή των ατόμων που έφτιαξαν αυτό το ηχητικό υλικό και διέρρευσαν την πληροφορία.

Με γκολάρα το Βέλγιο στους «16»! Όλα τα ζευγάρια και το πρόγραμμα

Πολλές φορές δεν είναι κάτι τόσο απλό. Αλλά μίλησα με ειδικούς στα θέματα αυτά. Και με ενημέρωσαν πως μπορεί να βρεθεί αυτός που το ανέβασε. Θέλουμε κάποιον να μας δώσει την πληροφόρηση». Αυτά είπε στην Mundo Deportivo ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, στη Mundo Deportivo.

Του κόβει το… τσεκ η FIFA για το Μουντιάλ;

Την ίδια ώρα που ο εκείνος ψάχνει το «δολοφόνο» του στα socila media, το ρεπορτάζ από το Μουντιάλ 2018, υποστηρίζει ότι η FIFA σκοπεύει να «κόψει» την αμοιβή των 10.000 λιρών που προσφέρει στον παλαίμαχο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου για να βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αυτό εξαιτίας της αρνητικής, κάκιστης για την ακρίβεια εικόνας του στις κερκίδες.

https://twitter.com/BlaqKvng/status/1011715592670367749

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X