Αθλητισμός

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ 0-0

Ντιναμό Κιέβου – ΑΕΚ 0-0
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ κοντραρίστηκε με την Ντινάμο Κιέβου στο «Ολιμπίσκι» στη ρεβάνς του 1-1. Η αναμέτρηση στο Κίεβο ανάμεσα στην Ντιναμό και την ΑΕΚ, έγινε με 400 φίλους της ΑΕΚ και γύρω στους 25.000 με 30.000 φίλους της Ντινάμο στις εξέδρες.

Με το 0-0 η ΑΕΚ αποκλείεται άδικα στην Ουκρανία. “Πάτησε” την Ντιναμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Αδικείται η Ένωση, έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Οι φίλοι της ΑΕΚ χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Θυμίζουμε ότι σημειώθηκε επίθεση στα πούλμαν που μετέφεραν φιλάθλους της Ένωσης στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια.

Σέντρα στο «Olimpiyskyi». Η ελληνική ομάδα στάθηκε πολύ καλά και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Την πρώτη στο 6′, κλασική χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Αραούχο πήρε την κάθετη του Γαλανόπουλου, βγήκε απέναντι στον Μπόικο αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της Ντινάμο.

Στο 24ο λεπτό και αφού έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, η τύχη δεν χαμογέλασε στην ΑΕΚ που άγγιξε το “χρυσό” γκολ στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Τάσος Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και γέμισε μέσα στην περιοχή των Ουκρανών. Εκεί, ο Χάρμας βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι την ώρα που ο Μπόικο έκανε έξοδο για να την απομακρύνει!

Η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πάνω στην γραμμή ο Μορόζιουκ με… γυριστό την έδιωξε μπροστά από τους Μασούντ, Αραούχο! Η φάση “μύριζε” τόσο πολύ γκολ, που Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αντρέ Σιμόες σήκωσαν τα χέρια… πανηγυρίζοντας!

Απίστευτη φάση για την ΑΕΚ! Σε στημένη φάση ο Μπόικο έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά Αραούχο και Μασούντ μπροστά σε κενή εστία δεν έκαναν γκολ, καθώς πρόλαβε και έσωσε ο αμυντικός της Ντιναμό. Η Ένωση χάνει ευκαιρίες…

Μπακάκης και Τσιγκρίνσκι οι καλύτεροι της ΑΕΚ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Τελευταίο σφύριγμα στο “Ολιμπίνσκι” για το πρώτο ημίχρονο, 0-0. Καλύτερη η Ένωση…

Κίτρινη κάρτα στον Σιμόες, αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ, δεν θα τον έχει στο επόμενο παιχνίδι.
Στους -4 βαθμούς Κελσίου διεξήχθει η αναμέτρηση, αλλά η ΑΕΚ δεν… κρυώνει, έχει μπει ζεστά, διεκδικώντας την πρόκριση στους “16” του Europa League.
21:15
Ευκαιρία για την Ντιναμό Κιέβου, ο Μπακάκης σώζει την ΑΕΚ πάνω στη γραμμή από σίγουρο γκολ. “Ανάβει” τώρα το παιχνίδι…
21:21
Ο Μπακάκης, έπειτα από τη φάση που έσωσε της ΑΕΚ τραυματίστηκε, έδειξε ότι θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά παλικαρίσια είπε πως συνεχίζει.
21:37
Στο 75′ έχουμε φτάσει με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο, όμως το γκολ δεν έρχεται.
Ελάχιστα λεπτά απομένουν, η ΑΕΚ έχει χάσει τον… αέρα της μόλις πέρασαν εκτός Μπακασέτας και Λάζαρος.
21:51
Τρία λεπτά καθυστερήσεων έχει δείξει ο ρέφερι
21:55
Τέλος! 0-0 η ΑΕΚ αποκλείεται άδικα στην Ουκρανία. “Πάτησε” την Ντιναμό, αλλά δεν ήρθε το γκολ.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς): Μπόικο, Κετζιόρα, Χατσερίντι, Καντάρ, Μορόζιουκ, Μπουγιάλσκι, Σεπέλιεβ, Γκονζάλες, Χάρμας, Τσιγκάνκοβ, Ζούνιορ Μοράες.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο.

Η ΑΕΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου, στο 24′. Η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, ο Λάζαρος σήκωσε τα χέρια για να πανηγυρίσει, αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Μορόζιουκ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X