Αθλητισμός

Ο Αραούχο έδωσε το έναυσμα για το γλέντι της ΑΕΚ -Ατελείωτο γλέντι στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Ο Αραούχο έδωσε το έναυσμα για το γλέντι της ΑΕΚ -Ατελείωτο γλέντι στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παιχνίδι που όλοι περίμεναν να τελειώσει για να αρχίσει η γιορτή, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον είναι και τυπικά πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σέρχιο Αραούχο στο 34΄…

«Πανικός» επικράτησε χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους οπαδούς που «πλημμύρισαν» τους δρόμους για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες της ΑΕΚ την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια και οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούσαν να μην γιορτάσουν μέχρι πρωίας την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί κατέκλυσαν την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για να βρεθούν κοντά στο ανοικτό πούλμαν που έκανε πομπή με τους παίκτες της Ένωσης.

Το σκηνικό ήταν γιορτινό, καθώς επικρατούσε πανζουρλισμός και αμείωτος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών, αλλά και των παικτών της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Τα καπνογόνα δεν έλειψαν φυσικά από τη γιορτή αυτή, με τους παίκτες της ΑΕΚ να ανάβουν κι εκείνοι!

Μια ατμόσφαιρα… τρελαμένη, όπως αναμενόταν, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αναμφίβολα μοναδικές στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες σε κάθε φίλο και παίκτη της ΑΕΚ.

Οι κιτρινόμαυροι οπαδοί φώναζαν συνθήματα παράλληλα και ζήτησαν από τους παίκτες την κατάκτηση και του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.

Μέρες ατελείωτης χαράς λοιπόν, για την ΑΕΚ και τον κόσμο της ο οποίος αδημονεί κιόλας για τον σημερινό αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ με τη Μονακό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, αν η Ένωση κατακτήσει το Basketball Champions League, θα υπάρξει αφορμή για νέο πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια για την κατάκτηση της τρίτης ευρωκούπα στην ιστορία της στο μπάσκετ.

Δείτε τα βίντεο από το κιτρινόμαυρο πάρτι που στήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια:

https://www.facebook.com/to10.gr/videos/2009169442486832/

https://www.facebook.com/to10.gr/videos/2009145555822554/

https://www.facebook.com/to10.gr/videos/2009199849150458/

Πηγή: to10.gr/sportsroom.gr

Δείτε ακόμη:

ΠΑΟΚ: Φιέστα στην Τούμπα

Η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ (vid)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X