Αθλητισμός

Ο κατήφορος της Μίλαν, η αρρώστια του Μπερλουσκόνι κι ο «καυγάς» στην Αθήνα

Ο κατήφορος της Μίλαν, η αρρώστια του Μπερλουσκόνι κι ο «καυγάς» στην Αθήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έχει σταματήσει να γκρινιάζει για τον… κατήφορο της Μίλαν, από τη στιγμή που την άφησε από την… αγκάλη του.
«Δεν έχω βρεθεί στο γήπεδο από τότε που άφησα την ομάδα. Βλέπω τη Μίλαν στην τηλεόραση και αρρωσταίνω», δήλωσε ο «Καβαλιέρε» στον παρουσιαστή, Μαουρίτσιο Κοστάντσο. Οι δηλώσεις του θα μεταδοθούν πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο «Canale 5».
Βέβαια, «άρρωστη» είναι και Μίλαν και δεν κρύβεται… Φάνηκε και στην Αθήνα! Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Europa League με την Ενωση, ο Ρικάρντο Μοντολίβο γκρίνιαξε δημοσίως στον προπονητή του, Μοντέλα: «Πρέπει να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να αποδώσω το καλύτερο. Αυτός θα αποφασίσει για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ. Εγώ μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να τον πείσω να με ξεκινάει βασικό. Δεν έχω παίξει αρκετά τελευταία και ήλπιζα να έχω περισσότερες ευκαιρίες. Είναι όμως νόμιμες οι επιλογές του προπονητή.
Αν δεν διαλέγει εμένα σημαίνει ότι υπάρχουν παίκτες σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με εμένα. Η μόνη λύση είναι να δουλέψω σκληρά και να του αποδείξω ότι κάνει λάθος που δεν με επιλέγει. Η δουλειά μου είναι να πείσω τον προπονητή ότι είμαι καλή επιλογή. Αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο».
Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Μοντέλα, ο οποίος απάντησε: «Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ίδια άποψη με τους προπονητές. Προέρχεται από τραυματισμό, αλλά είχε τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Τα ματς είναι πολλά, οπότε πρέπει να κάνω αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και του απέδειξα ότι τον υπολογίζω».
Ο Μοντολίβο σχολίασε: «Υπάρχουν αυτές οι αρνητικές στιγμές σε μια ομάδα. Όσα γράφτηκαν και διάβασα δεν είναι αλήθεια. Μιλάω με τον προπονητή και αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν περίεργο αν δεν έλεγα ότι είμαι ανικανοποίητος. Δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν παίζω και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω για να παίζω περισσότερο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X