Αθλητισμός

Ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με έναν πακτωλό χρημάτων

Ο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με έναν πακτωλό χρημάτων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεταγραφική βόμβα 200 εκατομμυρίων το χρόνο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.  Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Νασρ για τα επόμενα χρόνια.

Η ομάδα εδώ και καιρό έκανε πρέσινγκ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέροντας αστρονομικά ποσά για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του δικτύου Al Arabiya ο Πορτογάλος  υπέγραψε τελικά συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, μέχρι το 2025.

«Η Αλ-Νασρ Σαουδικής Αραβίας υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ένα χρονικό διάστημα δύο σεζόν», αναφέρεται.

Το συμβόλαιό του των 200 εκατομμυρίων ετησίως θα ισχύει μέχρι τον Ιούνιο του 2025, μαζί με τις εμπορικές συμφωνίες που περιλαμβάνονται.

Η πρώτη δήλωση από τον Ρονάλντο

«Ανυπομονώ να ζήσω ένα νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε μια διαφορετική χώρα. Το όραμα στο οποίο λειτουργεί η Al-Nasr έχει έμπνευση και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω για αυτό με τους συμπαίκτες μου ώστε μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει περισσότερες επιτυχίες», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Η δήλωση από τον πρόεδρο της Αλ Νασρ, Μουσλί Αλ-Μουαμάρ

«Αυτή η συμφωνία είναι κάτι περισσότερο από τη σύνταξη ενός νέου ιστορικού κεφαλαίου. Αυτός ο παίκτης είναι παράδειγμα για όλους τους αθλητές και τη νεολαία στον κόσμο και με την παρουσία του στην Al-Nassr, θα προχωρήσουμε για να πετύχουμε περισσότερες επιτυχίες για τον σύλλογο και τον αθλητισμό της Σαουδικής Αραβίας, και για τις επόμενες γενιές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X