Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χασάν

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Χασάν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού είναι ο Αχμέντ Χασάν.

Όπως αναφέρουν επίσημες πηγές της Μπράγκα, η επιστροφή του Αιγύπτιου σέντερ φορ στον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται δεδομένη, πλέον, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές φέρεται να κατέληξαν σε συμφωνία.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλα οριστικοποιήθηκαν και μένει μόνο να ξεκαθαριστεί πότε θα έρθει στην Ελλάδα, ώστε να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του 26χρονου στράικερ, που αποτελεί επιλογή και έναν εκ τω αγαπημένων παικτών του Μαρτίνς.

Από τη μία ο Χασάν θέλει να επιστρέψει στου Ρέντη, από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να δουλέψει και πάλι μαζί του, καθώς συνεργάστηκαν πολύ καλά. Έτσι Ολυμπιακός και Μπράγκα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Σε συνάρτηση με την κίνηση αυτή βρίσκεται πάντα και η υπόθεση Γκερέρο για τον οποίο ενδιαφέρονται ομάδες από την Ισπανία, όπως η Λεγανές και η Χετάφε. Συνεπώς οι όποιες εξελίξεις στο θέμα Χασάν έχουν να κάνουν και με την πληρότητα που θα έχει ο Ολυμπιακός στην επιθετική του γραμμή.

Να σημειώσουμε ότι φέτος με τη Μπράγκα ο διεθνής Αιγύπτιος μετρά μόλις επτά συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Αν και ξεκίνησε καλά μετά τον τραυματισμό του έχασε πολύ έδαφος και έτσι κατά κάποιο τρόπο έχει μπει στο «περιθώριο» στον πορτογαλικό σύλλογο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X