Αθλητισμός

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός Κ19: Τρία γκολ μέσα σε 6 λεπτά στον τελικό απέναντι στην Μίλαν (Βίντεο)

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός Κ19: Τρία γκολ μέσα σε 6 λεπτά στον τελικό απέναντι στην Μίλαν (Βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό Κ19 που επιβλήθηκε της Μίλαν με 3-0 στον τελικό του UEFA Youth League και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο! Οι πιτσιρικάδες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έκαναν μια υποδειγματική εμφάνιση, σκοράροντας τρεις φορές μέσα σε έξι λεπτά, ενώ η άρτια αμυντική λειτουργία και οι καίριες επεμβάσεις του Σίνα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι δυναμικά, παίρνοντας την μπάλα στα πόδια τους με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία τρεις φορές μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν γρήγορος, με τις δύο ομάδες να τρέχουν σε όλο το γήπεδο και να ψάχνουν ευκαιρία για να βγουν σε κόντρα.

Οι Ιταλοί πάτησαν την περιοχή του Ολυμπιακού μερικές φορές, όμως φάνηκε να έχουν προβλήματα στην τελική πάσα και στα τελειώματα, κάτι που τους «στοίχησε» καθώς το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί γκολ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Μίλαν φάνηκε αποφασισμένη για γκολ και πίεζε στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου περιμένοντας το λάθος των Πειραιωτών για να απειλήσουν. Όμως όσες φορές βρέθηκαν απέναντι στον Σίνα, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού δήλωσε «παρών» και έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Καταιγιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού του UEFA Youth League απέναντι στη Μίλαν, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» Κ19 σημείωσαν τρία γκολ μέσα σε 6 λεπτά.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 60’ με τον Μουζακίτη να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε, έπειτα από το χέρι του Ιταλού αμυντικού, βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ.

Δείτε το γκολ:



 

Μετά από μόλις ένα λεπτό αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν το σκορ, καθώς έπειτα από πίεση κέρδισαν την μπάλα και ο Παπακανέλλος έκανε ένα αριστοτεχνικό σλάλομ στην άμυνα της Μίλαν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με όμορφο πλασέ από δύσκολη γωνία



 

Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 66’ με τον Μπάκουλα να πιάνει ένα δύσκολο και εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, φέρνοντας την ομάδα του ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στο τρόπαιο.

Δείτε το γκολ:



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X