Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα του ντέρμπι

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα του ντέρμπι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Μετά την ανάπαυλα για τις Εθνικές Ομάδες και το Nations League, το ενδιαφέρον στρέφεται ξανά στη Super League. Έτσι, από το αγωνιστικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ξεχωρίζει η αποψινή (02/10) αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο της Τούμπας.

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί στις 21:30 από την πλατφόρμα της NOVA και, συγκεκριμένα, από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME. Μάλιστα, στην περιγραφή της αναμέτρησης θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και ο Γιάννης Πάγκος. Ακόμα, το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Κωστής Μπότσαρης, ο Γιώργος Αργυρόγλου και ο Θωμάς Μίχος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι o Γιούλιεν Βάινμπεργκερ από την Αυστρία με βοηθούς του τον Αντρέας Χάιντενραϊχ και τη Σάρα Τέλεκ. Επίσης, τέταρτος διαιτητής έχει ορισθεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης και στο VAR θα βρίσκονται o Μάνουελ Σουτενγκρούμπερ και ο Θεόφιλος Μωυσιάδης.

ΠΑΟΚ: Με Νέσμπεργκ και Γκορντεζιάνι στην αποστολή

Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό αφού έχουν διατεθεί περισσότερα από 12.000 εισιτήρια. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» ολοκληρώθηκε, το Σάββατο (01/10), με τον προπονητή της ομάδας, Ραζβάν Λουτσέσκου, να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Ιβάν Νέσμπεργκ και τον Βασίλη Γκορντεζιάνι. Απόντες από το ντέρμπι θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο Μπράντον Τόμας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ επισημαίνεται: «Η τελευταία… πρόβα περιελάμβανε δουλειά πάνω στο τακτικό πλάνο του επικείμενου παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις, δίτερμα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε ατομικό και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Μπράντον Τόμας που έκανε θεραπεία και στον Γιάννη Μιχαηλίδη που δούλεψε μόνος του στο γήπεδο».

Επομένως, η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η εξής: Κοτάρσκι, Ζ. Zίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νέσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Κώτσιρα, αλλά με Τσοκάι και Τρουϊγέ
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε, το Σάββατο (01/10), την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάννη Κώτσιρα σε αντίθεση με τους Ενίς Τσοκάι και Αλέξις Τρουϊγέ.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου στο “Γεώργιος Καλαφάτης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο (02/10) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Οι “πράσινοι” άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσοκάι, Τρουϊγιέ, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X