Αθλητισμός

Πατέρας Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο γιος μου είναι ζωντανός σαν τον Ιησού»

Πατέρας Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο γιος μου είναι ζωντανός σαν τον Ιησού»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανήμερα των Χριστουγέννων για τους παλαιοημερολογίτες Σέρβους, όχι μόνο ο ίδιος ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την πρώτη του ανάρτηση από την ημέρα που ξεκίνησε το… θρίλερ στην Αυστραλία με… Ιησού Χριστό, αλλά και ο πατέρας του τον παρομοίασε με τον Θεάνθρωπο!

Ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς παρομοίασε τον ανεμβλολίαστο γιο του με τον Ιησού Χριστό, ενώ τον χαρακτήρισε ως την καρδιά της Σερβίας και του φιλελεύθερου κόσμου. Όλα αυτά ενώ κάλεσε τους οπαδούς του Νόβακ Τζόκοβιτς έξω από τη Βουλή της Σερβίας σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είναι εδώ. Κάθε μέρα θα είμαστε όλο και περισσότεροι. Είστε αδέρφια μας, και εσείς τα παιδιά κι εμείς οι γέροι, ξέρουμε γιατί ήρθαμε.

Επειδή αυτό σημαίνει πολλά για τον Νόβακ, τού δείχνει ότι δεν είναι μόνος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή. Ο Ιησούς είχε επίσης ένα φοβερό πρόβλημα, του έκαναν τα πάντα, αλλά είναι ζωντανός μαζί μας. Το ίδιο είναι ζωντανός και ο Νόβακ μας, δεν μπορούν να τον γονατίσουν, είναι η καρδιά της Σερβίας, ο ήλιος μας, η καρδιά του φιλελεύθερου κόσμου.

Αφού είδαν τι γινόταν, σήμερα θυμήθηκαν να αιχμαλωτίσουν την Τσέχα τενίστρια που ήταν εκεί για 10 μέρες περπατώντας ελεύθερα και έπαιζε τουρνουά και τώρα θυμήθηκαν να την πιάσουν και να την βάλουν φυλακή.

Αν υπάρχει δικαιοσύνη, αυτό θα επιστρέψει. Ο Θεός είναι μεγάλος. Έχουμε ένα τραγούδι που συνθέσαμε με τη βοήθεια μουσικών: “Μια χώρα, μια ομάδα, είμαι περήφανος για όλη μου την καρδιά, κατάγομαι από τη Σερβία και δεν φεύγω ποτέ”», είπε ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς μιλώντας στο πλήθος.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο ίδιος ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε κάνει τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagramαπό την ημέρα που ξεκίνησε το θρίλερ με την παραμονή του ή όχι στην Αυστραλία.

Εν παραμένει στο ξενοδοχείο καραντίνας και περιμένει, τη Δευτέρα, την εκδίκαση της έφεσής του για την ακύρωση της βίζας του ή όχι λόγω του γεγονότος πως είναι ανεμβολίαστος, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέβασε δυο stories χωρίς να αναφερθεί στην υπόθεσή του.

“Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ανά τον πλανήτη για τη συνεχή σας στήριξη. Μπορώ να την αισθανθώ και την εκτιμώ”, έγραψε στη μία ανάρτηση.

Νωρίτερα ο Τζόκοβιτς ανέβασε μία φωτογραφία με τη γέννηση του Ιησού Χριστού και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους χριστιανούς ορθόδοξους, που γιορτάζουν σήμερα στην πατρίδα του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X