Αθλητισμός

Πέντε κούρσες σήμερα στο Μαρκόπουλο

Πέντε κούρσες σήμερα στο Μαρκόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πέντε κούρσες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο, που ξεκινούν στις 17:00.

Το ενδιαφέρον των φιλίππων αναμένεται να επικεντρωθεί στη δεύτερη και πολυπληθέστερη ιπποδρομία της ημέρας, που θα διεξαχθεί στη σπριντ απόσταση των 1.000 μέτρων. Αντιμέτωπες θα βρεθούν δέκα καθαρόαιμες φοράδες.

Στην τρίτη κούρσα, οι τέσσερις από τους επτά συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο. ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ, ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ και ΣΑΛΑΑΣΕΛ κάνουν το ντεμπούτο τους, ενώ ο ΦΟΛΙΝΓΚ ΓΟΥΝΤ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό φίλιππο κοινό.

Η τέταρτη ιπποδρομία διεξάγεται στην απαιτητική απόσταση των 2.100 μέτρων, με οκτώ καθαρόαιμους ίππους να διεκδικούν την πρώτη θέση.

Χώρος διασκέδασης στον Ιππόδρομο Αθηνών

Κάθε Παρασκευή* έως τις 27 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο του Ιπποδρόμου, από τις 17:00 έως τις 21:00, λειτουργεί χώρος διασκέδασης, όπου οι μικροί φίλοι μπορούν δωρεάν να παίζουν με φουσκωτά, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια.

*Εκτός Παρασκευής 13/7 όπου η λειτουργία του χώρου θα γίνει το Σάββατο 14/7.

Το Summer Bike Festival έρχεται στο Μαρκόπουλο

Αυτό το σαββατοκύριακο, 23-24 Ιουνίου 2018, ο εσωτερικός χώρος του στίβου στον Ιππόδρομο θα φιλοξενήσει το Summer Bike Festival.  Η μεγαλύτερη ποδηλατική γιορτή θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο 170 στρεμμάτωνδίπλα στη φύση, με πίστες για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του ποδηλάτου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ώρες λειτουργίας

Σάββατο 23 Ιουνίου | 17:00-21:00
Κυριακή 24 Ιουνίου | 11:00-20:00

Οι δραστηριότητες για τους επισκέπτες

 Όλο ο κόσμος του ποδηλάτου: Οι τάσεις, τα brands, τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα κάθε κατηγορίας, αυτά που έρχονται προσεχώς κ.α..

Δοκιμές σε μεγάλες πίστες: Απολαυστικές δοκιμές ποδηλάτων σε φυσικές πίστες οδήγησης.

Στο Summer Bike Festival θα λειτουργούν τρεις ξεχωριστές πίστες, στις οποίες οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τα μοντέλα που θέλουν:

–       Πίστα MTB και Gravel

–       Πίστα e-bikes

–       Πίστα αποκλειστικά για παιδικά ποδήλατα

Τα ποδήλατα δρόμου και city, θα έχουν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά της αρένας για δοκιμές στην άσφαλτο.

Δράσεις για παιδιά 

Στην πίστα «Παιδί και Ποδήλατο» ειδικοί εκπαιδευτές αναλαμβάνουν να μάθουν ποδήλατο στους μικρούς ποδηλάτες από 2,5 έως 8 ετών. Μια μοναδική ευκαιρία για ποδήλατο και παιχνίδι σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.bikefestival.gr

Ο χειρότερος Μέσι σε Μουντιάλ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X