Αθλητισμός

Σαββίδης: «Ας κάνουμε μία συνάντηση όλες οι ομάδες» -Ο Βασιλειάδης ξεκίνησε σειρά επαφών

Σαββίδης: «Ας κάνουμε μία συνάντηση όλες οι ομάδες» -Ο Βασιλειάδης ξεκίνησε σειρά επαφών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Σαββίδης, έδωσε την δική του απάντηση στην επικείμενη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με όλες τις ΠΑΕ της Super League, εκτός των 4 μεγάλων, με νέo του ποστάρισμα στο instagram.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο instagram Γιώργος Σαββίδης:

«Παρακαλώ εξήγησε μας τους λόγους, για αυτή την απόφαση και αν μπορείς να μας διευκρινήσεις τα κριτήρια επιλογής (ποιος είναι μεγάλος και ποιος μικρός); Καταλαβαίνουμε σωστά ότι όλοι έχουν ίσα δικαιώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ας κάνουμε μια συνάντηση όλες οι ομάδες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλήσει και να ακουστεί. Έχω δίκιο;».

Σημειώνεται ότι ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ξεκίνησε σειρά επαφών με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ακούσει προτάσεις και να βρεθούν λύσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έπειτα από τα γεγονότα της Τούμπας.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο (τον οποίο θα ξαναδεί άμεσα, ίσως και σήμερα), καθώς και με τους πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Super League, Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα.

Για το επόμενο διήμερο (Τετάρτη και Πέμπτη), ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει καλέσει για συνάντηση και όλες τις «μικρές» και «μικρομεσαίες» ΠΑΕ του συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα, για την Τετάρτη (14/3) έχουν κληθεί στο γραφείο του υφυπουργού οι ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την Πέμπτη (15/3) θα δει τις ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Λάρισα και Λεβαδειακό.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA, με τις οποίες ο κ. Βασιλειάδης έχει ήδη ανοιχτή γραμμή και έχουν ανταλλαγεί επιστολές.

Παραμένει άγνωστο, εξάλλου, αν ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί και με τις 4 μεγάλες ΠΑΕ της χώρας, πράγμα καθόλου βέβαιο, αφού όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος στο περιβάλλον του… «αυτές είναι το πρόβλημα»!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X