Η χαμένη ευκαιρία του Σαββίδη να ζητήσει ειλικρινή συγνώμη

Ο Σαββίδης ενώ προσπαθεί να αποτρέψει δυσάρεστα γεγονότα...

Θα μας τρελάνει όλους ο Ιβάν Σαββίδης. Έβγαλε ανακοίνωση και ζητά συγνώμη η οποία δεν θα μπορούσε παρά να είναι καλοδεχούμενη. Όμως ή δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί ακριβώς τα γεγονότα και τις καταστάσεις που δημιούργησε ή προσπαθεί να τα στρεβλώσει σε μία απέλπιδα προσπάθεια να δώσει άλλοθι στον εαυτό του.

Γιατί όταν ισχυρίζεται ότι δεν μπήκε μέσα να απειλήσει, αλλά να προστατεύσει μάλλον σε άλλον πλανήτη απευθύνεται. Γιατί όλοι οι τηλεθεατές είδαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις αρχικά κατά του διαιτητή και στη συνέχεια κατά του πάγκου της ΑΕΚ.

Εξάλλου κύριε Σαββίδη για ποιο λόγο ο Βιεϊρίνια προσπάθησε να σας συγκρατήσει; Γιατί οι σωματοφύλακες σας προσπαθούσαν να σας συγκρατήσουν; Προσπαθούσαν να σας εμποδίσουν να αποτρέψετε θλιβερά γεγονότα ή μήπως να σας εμποδίσουν να προκαλέσετε θλιβερά γεγονότα;

Κρίμα κύριε Σαββίδη γιατί χάσατε την τελευταία ευκαιρία. Θα μπορούσατε με γενναιότητα να παραδεχτείτε το λάθος, να ζητήσετε ειλικρινά συγγνώμη και να κάνετε την αυτοκριτική σας.  Ολοι θα το εκτιμούσαν.

Όμως έτσι όπως προσπαθείτε να παρουσιάσετε τη συμπεριφορά σας και τις κινήσεις σας κατά την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, δείχνει πως μάλλον δεν είναι ειλικρινής η συγνώμη και ότι πρόκειται για ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα, μία αποτυχημένη προσπάθεια αναζήτησης άλλοθι, το οποίο κανείς δεν πρόκειται να σας αναγνωρίσει.

Κρίμα.

Ζητά συγνώμη ο Ιβάν Σαββίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ