Αθλητισμός

Στην ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς: Σήμερα στην Αθήνα ο παίκτης – Οι λεπτομέρειες της «χρυσής» συμφωνίας

Στην ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς: Σήμερα στην Αθήνα ο παίκτης – Οι λεπτομέρειες της «χρυσής» συμφωνίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει, ώστε να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1) η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι επήλθε προφορική συμφωνία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τη μεταγραφή του Αυστριακού με κροατικές «ρίζες» μέσου, μετά από ρελάνς του Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ικανοποίησε την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα καθώς ο Αργεντινός ήθελε τον  Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς σαν … τρελός!

Ο Λιούμπιτσιτς αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και -εφόσον όλα πάνε καλά- να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο θα είναι τετραετούς διάρκειας, ενώ το κόστος της μεταγραφής ξεπερνά τα 4.000.000. Άλλωστε η Ντιναμό είχε επενδύσει 3.000.000 το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει από τη Ραπίντ Βιέννης, συνεπώς φρόντισε να βγάλει κέρδος, ενώ κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Λιούμπιτσιτς θα αμείβεται με 600.000 ευρώ ετησίως

Ο 24χρονος Λιούμπιτσιτς (14/7/1999) έχει πάρει φέτος 27 ματς με τους Κροάτες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει δύο γκολ (το ένα εναντίον της ΑΕΚ στους προκριματικούς του Champions League). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αυστρίας και της Κροατίας, αλλά ακόμα δεν έχει κληθεί σε επίπεδο ανδρών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X