Show Biz

Super Bowl 2024: H Taylor Swift και τα φιλιά με τον Travis Kelce (vids)

Super Bowl 2024: H Taylor Swift και τα φιλιά με τον Travis Kelce (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) έκανε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο 58ο Super Bowl στο Λας Βέγκας, χορεύοντας και επευφημώντας στις κερκίδες με την οικογένειά της και διάσημους φίλους της. Η τραγουδίστρια έχει σχέση με τον Travis Kelce, το αστέρι των Kansas City Chiefs, ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Η σχέση τους – μια ένωση δύο αμερικανών σούπερ σταρ – κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων από την πρώτη εμφάνιση της Swift στο NFL τον Σεπτέμβριο, με την τεράστια αγάπη της ποπ σταρ να φέρνει ακόμα μεγαλύτερο κοινό στο αγαπημένο αμερικανικό άθλημα.

Φτάνοντας στην παράταση, οι Chiefs του Kelce ήταν ισόπαλοι με τους San Francisco 49ers, αλλά η Swift εξακολουθούσε να είναι ευδιάθετη, να γελάει με τους φίλους της και να πίνει το ποτό της, ενώ βρισκόταν στο jumbotron – σε πλήρη θέα των 65.000 οπαδών του ποδοσφαίρου στο στάδιο και των εκατομμυρίων που παρακολουθούσαν από το σπίτι τους.
Κάποιοι είχαν υποθέσει ότι αυτό το ταξίδι μπορεί να ήταν ανέφικτο για τη Swift, η οποία έδινε συναυλία στο Τόκιο το Σάββατο στο πλαίσιο της περιοδείας της The Eras Tour. Την βοήθησε όμως η διαφορά 17 ωρών μεταξύ Τόκιο και δυτικής ακτής των ΗΠΑ και αργά το βράδυ του Σαββάτου το αεροπλάνο της είχε ήδη εντοπιστεί στο Λος Άντζελες.

Το απόγευμα της Κυριακής, λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα, η Swift εμφανίστηκε στο γήπεδο Allegiant του Λας Βέγκας, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της, τον ράπερ Ice Spice και την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively). Ντυμένη στα κόκκινα και μαύρα χρώματα των Chiefs, βρέθηκε στις πολυτελείς σουίτες του γηπέδου, χαιρετώντας τον μεγαλύτερο αδελφό του Kelce, Jason Kelce, ένα ακόμα αστέρι του NFL.

Ο Jason Kelce – που κέρδισε το Super Bowl με τους Philadelphia Eagles το 2017 – έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας από τη Swift σε έναν αγώνα τον προηγούμενο μήνα, όταν οι κάμερες τον έπιασαν χωρίς μπλούζα, να πίνει μπύρες και να σκαρφαλώνει στις κερκίδες. Στο podcast New Heights του ίδιου και του Travis, ο Travis είπε ότι η Swift είχε “αγαπήσει” απόλυτα τον Jason και τα καμώματά του.

Η Swift ήταν τακτική θαμώνας στους αγώνες του Travis Kelce από τότε που άρχισε να βγαίνει μαζί του και το παιχνίδι της Κυριακής – που αποτελεί τηλεοπτικό φαινόμενο για εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ – ήταν το φινάλε του δημοσίου ρομάντζου για αυτή την αθλητική σεζόν. Μαζί, οι δυο τους έχουν γίνει πλέον σημείο αναφοράς , εμπνέοντας memes, ρεπορτάζ από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και θεματικά εμπορεύματα.

 

Οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη σχέση Swift – Kelce

Για κάποιους, η σχέση τους φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, με τους συντηρητικούς επικριτές της να αναπτύσσουν θεωρίες συνωμοσίας με θέμα τη Swift και τον Kelce. Μια από αυτές, η οποία απορρίφθηκε από το NFL ως “ανοησία”, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είναι μέρος μιας συνωμοσίας για τη χειραγώγηση του αγώνα πρωταθλήματος σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, έναν Δημοκρατικό, να εκλεγεί.

Αλλά ακόμη έξω από τον κόσμο των συνωμοσιών, ορισμένοι παλιοί οπαδοί του αθλήματος δυσανασχέτησαν με την ξαφνική άφιξη της Σουίφτ, η οποία επισκιάζει το NFL εδώ και μήνες. Παρ’ όλα αυτά, η παρουσία της αποτέλεσε πλεονέκτημα για το πρωτάθλημα. Νωρίτερα την Κυριακή, η Swift φωτογραφήθηκε να μιλάει με τον επίτροπο του NFL Roger Goodell, ο οποίος την έχει αποκαλέσει “δυναμίτη”. «Ό,τι αγγίζει, ο κόσμος την ακολουθεί», δήλωσε στην ετήσια συνέντευξη Τύπου. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς και την καλωσορίζουμε».

Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Seton Hall στο Νιου Τζέρσεϊ διαπίστωσε ότι περίπου το 21% των Αμερικανών – και το 41% των 18-34 ετών – που παρακολουθούν το φετινό Super Bowl δήλωσαν ότι η παρουσία της Swift επηρέασε την απόφασή τους ή την απόφαση κάποιου από το νοικοκυριό τους να το παρακολουθήσουν.

«Η τηλεθέαση αυτού του παιχνιδιού βρίσκεται σε μια φαινομενικά αδιανόητη άνοδο προς περισσότερους θεατές και φέτος η Taylor Swift μπορεί να παίξει τον κομβικό ρόλο», δήλωσε ο Daniel Ladik, επικεφαλής της δημοσκόπησης.
Κάποιοι ελπίζουν ότι η παρουσία της Swift θα δώσει ώθηση στους πρωταθλητές, οι οποίοι παίζουν τον τέταρτο τελικό Super Bowl τα τελευταία πέντε χρόνια. Μιλώντας για την τελευταία επιτυχία της Swift στα Grammy – όπου έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που κέρδισε τέσσερις φορές το πολυπόθητο βραβείο «Άλμπουμ της Χρονιάς» – ο Kelce δήλωσε ότι θέλει να φτάσει τα τρόπαιά της. «Η Taylor ξαναγράφει τα βιβλία της ιστορίας», είπε. «Της είπα ότι θα πρέπει να τηρήσω το δικό μου μέρος της συμφωνίας και να γυρίσω σπίτι με κάποιο τίτλο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X