Αθλητισμός

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ

Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εξαφανισμένος μετά τη Δευτέρα που οι Κροάτες νεοναζί χούλιγκανς έκαναν καταδρομική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια σκοτώνοντας τον Μιχάλη Καρσουρή, στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ επικρατούσε σιγή ασυρμάτου. Ούτε μία αναφορά για την εξαφάνισή του.

Και ξαφνικά σήμερα όλα τα συστημικά ΜΜΕ γέμισαν με πρωτοσέλιδα για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ και διθυράμβους του τύπου ότι θα συζητήσουν για το ελληνικό (πολύ λογικό) αλλά και για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο (για το λατινοαμερικάνικο ακόμα δεν είπαν τίποτα).

Η είδηση λοιπόν είναι πως ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή. Την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον επικεφαλής της UEFA να αναμενόταν στην Ελλάδα.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στους υπουργούς, το «παρών» θα δώσουν Βρούτσης, Οικονόμου, ίσως Παπασταύρου. Ο στόχος της συνάντησης είναι να δουν τι γίνεται και στην Ευρώπη και να συζητήσουν με τους επικεφαλής των ΠΑΕ για την εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X