Αθλητισμός

Το δώρο έκπληξη στην Αννα Κορακάκη

Το δώρο έκπληξη στην Αννα Κορακάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Κορακάκη γνωστοποίησε μέσω των social media την πολύ ευχάριστη έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της, δίνοντάς της ένα εκθαμβωτικό μονόπετρο το οποίο ακολουθούσε η πρόταση γάμου.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης φυσικά δέχτηκε και μάλιστα είπε 2023 ναι όπως έγραψε και στην ανάρτησή της στο Instagram. Η Άννα Κορακάκη δημοσίευσε φωτογραφίες τους με το χέρι της που φορούσε το λαμπερό δαχτυλίδι σε πρώτο πλάνο. Η πρόταση έκπληξη έγινε την ώρα που άλλαζε ο χρόνος και η χαρά της μεγάλης αθλήτριας ήταν απερίγραπτη. Ενώ η λεζάντα που ακολουθούσε την ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν: «Ν Α Ι. 2023 φορές και άλλες τόσες!». Το χαρμόσυνο γεγονός

Το ζευγάρι πέρασε μαζί και την ημέρα των Χριστουγέννων και η αθλήτρια δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία με τους δυο τους μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Γράφοντας χαρακτηριστικά:

«If there is love in your heart and your mind, you will feel like Christmas all the time✨Peace, happiness, love & good will for you at Christmas and always. ♥️» – «Όταν υπάρχει αγάπη στην καρδιά σου και στο μυαλό σου θα νιώθεις σαν να είναι Χριστούγεννα πάντα – Ειρήνη, χαρά, αγάπη και καλή θέληση για τα Χριστούγεννα και πάντα», στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X