Αθλητισμός

Τζόκοβιτς – Ναδάλ 3-1: Επική μάχη! – Πέρασε ο Σέρβος

Τζόκοβιτς – Ναδάλ 3-1: Επική μάχη! – Πέρασε ο Σέρβος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό, ατελείωτο τρίτο σετ, ο Τζόκοβιτς θα συναντήσει στον τελικό του Roland Garros τον Τσιτσιπά. Ο Σέρβος πέρασε το τεράστιο εμπόδιο του Ναδάλ με 3-1 στα σετ. Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς πέταξε εκτός τον Γερμανό Ζβέρεφ με 3-2 σετ.

Σε ένα επικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σε περισσότερο από τέσσερις ώρες, ο Τζόκοβιτς ήταν ψυχραιμότερος και στη «τελική ευθεία» πήρε τη νίκη με 3-1 στα σετ! Άλλωστε, στο χώμα ο Ναδάλ είναι…κορυφή. Όμως ο Τζόκοβιτς είχε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το παιχνίδι.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε σε συγκλονιστικό ματς του Ράφα Ναδάλ με 3-1 σετ (3-6, 6-3, 7-6, 6-2)στον δεύτερο ημιτελικό και θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον μεγάλο τελικό του Roland Garros ( 13/6, 16:00).

Στο πρώτο σετ ήταν βασιλιάς, αλλά…

Ο Ράφα Ναδάλ στο πρώτο σετ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Ο Ισπανός έδειχνε να υπερτερεί σημαντικά ενώ στο πρώτο σετ προηγήθηκε με 5-0 στα γκέιμ, με τον αντίπαλό του να ψάχνει για λύσεις. Στη πορεία όμως ο Τζόκοβιτς ανέβασε ρυθμό, χωρίς να καταφέρει να κάνει την ανατροπή με το σετ να πηγαίνει στον Ναδάλ με 6-3.

Στο δεύτερο ο Σέρβος έβγαλε αντίδραση και έκλεισε το σετ με με 6-3. Το τρίτο, ήταν απόλαυση και…ατελείωτο!

Οι δύο παίκτες μοίρασαν απλόχερα θέαμα. Μάλιστα, η «σύγκρουση» διήρκησε περισσότερο από 90 λεπτά! Όσο δηλαδή ένας ποδοσφαιρικός αγώνας! Τελικά, ο Τζόκοβιτς έδειξε πιο δυνατός για να επικρατήσει εν τέλη με 7-4 στη σχετική διαδικασία και να πάρει προβάδισμα στα σετ με 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε και έδειξε πόσο ήθελε το παιχνίδι. Έκλεισε το σετ με 6-2 και μαζί τη θέση στον τελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X