Αθλητισμός

UEFA Youth League: Εικόνες ντροπής στο ματς Ολυμπιακός-Μπάγερν Κ19

UEFA Youth League: Εικόνες ντροπής στο ματς Ολυμπιακός-Μπάγερν Κ19
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

UEFA Youth League: Ογδόντα κουκουλοφόροι κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που διεξαγόταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League και επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών.

Τέσσερις Γερμανοί φίλαθλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση των κουκουλοφόρων, ενώ η Αστυνομία δεν πρόλαβε να προχωρήσει σε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Οι κουκουλοφόροι, έχοντας φτάσει στου Ρέντη με 40 μηχανάκια προσπάθησαν να αρπάξουν και αθλητικό υλικό από τους πάγκους.

Οι παίκτες απομακρύνθηκαν και κοιτούσαν αποσβολωμένοι τα όσα τραγικά διαδραματίζονταν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ζήτησαν συγγνώμη από τους φιλάθλους της Μπάγερν, πηγαίνοντας προς το μέρος τους.

Φυσικά, το ματς δεν έληξε ποτέ.

Ο διαιτητής βρίσκεται σε επαφή με ανθρώπους της UEFA, για το φύλλο αγώνα, ενώ είναι δεδομένο πως η ελληνική ομάδα κινδυνεύει με πολύ βαριά «καμπάνα».

Μαυρογενίδης: Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης χαρακτήρισε ως τη χειρότερη ποδοσφαιρική του βραδιά την εισβολή κουκουλοφόρων το θλιβερό περιστατικό, ενώ ξεκαθάρισε ότι: “Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό”.

“Δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Δεν πρέπει να μιλήσουμε. Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, δεν αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό. Ζητάμε συγγνώμη. Η συμπεριφορά των παικτών ήταν άψογη. Είναι μακράν η χειρότερη ποδοσφαιρική μου βραδιά”, υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X