Αθλητισμός

Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα της Super League

Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα της Super League
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
  • «Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα της Super League». Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης είπε ότι «η κυβέρνηση δεν θα επιστρέψει την επιστροφή της ανομίας στα γήπεδα». Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ντέρμπι της Τούμπας που δεν τελείωσε ποτέ.

Την απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League επ’ αόριστον, μετά τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης μετά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και άλλα κυβερνητικά στελέχη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δήλωσή του κατά την αποχώρησή του από το Μαξίμου, ο Γιώργος Βασιλειάδης είπε ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την επιστροφή της ανομίας στα γήπεδα για αυτό προχωρά σε «επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε». Τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν, όπως είπε, συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου και τη Λίγκα.

Πηγές από το ΥΠΠΟΑ είχαν από τα ξημερώματα σήμερα δώσει το στίγμα για τη διάθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια δραστική, όπως τη χαρακτήριζαν, απόφαση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ύστερα απ’ την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσαν την αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος, μέσω δήλωσης του είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος μετά από συνεννόηση με την UEFA

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X