Θέμα

Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση

Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στην ηλεκτροδότηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες τόνισε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς. Συγκεκριμένα, πριν λίγο ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στην Γ.Γ Πολιτικής Προστασίας που ήταν προγραμματισμένη το πρωί της Τετάρτης, η οποία είχε ως θέμα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εδώ και τρεις ημέρες έχουν προκύψει σε όλη την Αττική και ιδιαίτερα τα βόρεια προάστια.

Μετά το τέλος της σύσκεψης στην Πολιτική Προστασία, ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας πως η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών στην ηλεκτροδότηση θα έχει αποκατασταθεί έως το βράδυ της Τετάρτης.

Ενώ παράλληλα, οι κάτοικοι στο Διόνυσο για τρεις μέρες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες στη διαβίωσή τους. Δέντρα έχουν πέσει στο δρόμο, καταπλακώνοντας τα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα και νερό.

«Δεν έχουμε ούτε τηλέφωνο, ούτε νερό, ούτε ρεύμα. Πόσες μέρες μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς να πιει νερό; Όταν έχω ένα μέτρο χιόνι πώς να μετακινηθώ και να επιβιώσω», διερωτήθηκε κάτοικος που μίλησε στον ΑΝΤ1.

Ζήτησε να καθαριστούν οι δρόμοι, τονίζοντας ότι έξω υπάρχει ένα μέτρο χιόνι, ώστε να μπορέσουν να «φροντίσουν τους εαυτούς τους».

Ενώ την ίδια ώρα, με τη συνδρομή του στρατού συνεχίζεται ο αγώνας για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Διονύσου στην Αττική για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που έχει προκαλέσει ο χιονιάς.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Πώς θα πάτε στη δουλειά – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X