Show Biz

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν έχω λόγια, ραγίζει η καρδιά μου για την Χαλίνα Χάτσινς

Άλεκ Μπάλντουιν: Δεν έχω λόγια, ραγίζει η καρδιά μου για την Χαλίνα Χάτσινς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαθύτατα συγκλονισμένος και καταρρακωμένος από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, δηλώνει ο Άλεκ Μπάλντουιν, στην πρώτη του αντίδραση μετά τον κατά λάθος πυροβολισμό και το θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν κρατούσε όπλο ρέπλικα το οποίο όπως φαίνεται πως είχε μέσα μια αληθινή σφαίρα. Υπό αδιευκρίνισες συνθήκες, το όπλο εκπυρσοκρότησε και σκότωσε την Χάτσινς ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα, ο οποίος όμως πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη του σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συνεργάτιδας. Συνεργάζομαι απόλυτα με την αστυνομία στην έρευνα για να αποκαλυφθεί πως συνέβη η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας τη συμπαράστασή του σε εκείνον και την οικογένειά του. Η καρδιά μου ραγίζει για τον σύζυγό της, τον γιό τους και όλους όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τη Χαλίνα» έγραψε ο Άλεκ Μπάλντουιν σε tweet του στο λογαριασμό του ιδρύματος που διατηρεί με τη σύζυγό του, Χιλάρια.

«Μια αληθινή σφαίρα»

Και ενώ κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς έχει γίνει, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε η διευθύντρια φωτογραφίας στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν στο Νέο Μεξικό περιείχε μία μοναδική, πραγματική σφαίρα!.

«Μία πραγματική σφαίρα εβλήθη κατά λάθος στα γυρίσματα από τον πρωταγωνιστή, πλήττοντας τόσο τη διευθύντρια φωτογραφίας, το μέλος (μας) Χαλίνα Χάτσινς, όσο και τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα», ανέφερε σε αυτό το υπόμνημα το τοπικό παράρτημα του σωματείου IATSE, σύμφωνα με το Variety και το IndieWire.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X