Διεθνή

Ανοιξαν σαμπάνιες για τον θάνατο της Ελισάβετ

Ανοιξαν σαμπάνιες για τον θάνατο της Ελισάβετ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Αντί για πένθος… γιορτή έκανε δημοσιογράφος σε κανάλι της Αργεντινής με αφορμή το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, ανοίγοντας μέχρι και σαμπάνια και κάνοντας χυδαία σχόλια.
Η έχθρα απέναντι στη Βρετανία κρατάει πολλά χρόνια, από την εποχή του πολέμου των Φώκλαντ, νησάκια που είναι έξω από τις ακτές της Αργεντινής, αλλά τα κατέχουν οι Βρετανοί. Τότε οι Βρετανοί βύθισαν το καταδρομικό “Μπελγκράνο”  και πνίγηκαν 323 Αργεντινοί ναύτες και αξιωματικοί.

Ετσι, τώρα ενώ σε όλο τον κόσμο τα τηλεοπτικά δίκτυα κάνουν εκτενή αφιερώματα στη ζωή και την προσφορά της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Canal 22 της Αργεντινής ο δημοσιογράφος Santiago Cuneo αποφάσισε να το… γιορτάσει!

«Η σκ@λ@ από την Βρετανία πέθανε και αυτό είναι καλά νέα», είπε ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Πέθανε το κατάλληλο άτομο. Η γριά πήγε στην κόλαση».

«Ένα χειροκρότημα για τον Σατανά», είπε ο δημοσιογράφος. Και συνέχισε, παίρνοντας ένα μπουκάλι σαμπάνιας: «Υποσχέθηκα ότι θα είχαμε ένα πάρτι. Αυτά τα αγγλικά σκουπίδια, αυτή η βρωμιά, αυτός ο Εωσφόρος έφυγε από τον πλανήτη Γη και αυτό είναι καλά νέα για όλους. Σαμπάνια για όλους».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η παλιοσκ@τοσακούλα, πέθανε. Αιώνια χαρά».

Δείτε το βίντεο με τα «πανηγύρια»:

https://www.youtube.com/watch?v=v0roD14kBIg&t=30s

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X