Διεθνή

Αυστραλία: Σάλος με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό – Βρέθηκε μεθυσμένος και ξαπλωμένος στον δρόμο

Αυστραλία: Σάλος με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό – Βρέθηκε μεθυσμένος και ξαπλωμένος στον δρόμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυστραλία: Ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Αυστραλίας βρέθηκε μεθυσμένος και ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο βρίζοντας τη σύζυγό του

Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Αυστραλία για τις εικόνες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν τον πρώην αναπληρωτή πρωθυπουργό της χώρας, Μπάρναμπι Τζόις, να κείτεται μεθυσμένος στον δρόμο και να μονολογεί

Στα βίντεο που έχουν γίνει viral ο πολιτικός ακούγεται να λέει «γαμ… μ…». Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι ο Τζόις μιλούσε στη γυναίκα του.

Ο ίδιος μετά από τις διαστάσεις που πήρε το ζήτημα παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ποσότητα αλκόολ μετά τη λήξη της συνεδρίασης του κοινοβουλίου το βράδυ της Τετάρτης.

«Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Υπάρχει όμως μια εξήγηση. Λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή και υπάρχουν παρενέργειες αν καταναλώσεις παράλληλα αλκοόλ και βγήκαν 100%» είπε ο Μπάρναμπι Τζόις σε μια προσπάθειά του να δικαιολογηθεί.

Σε ερώτηση για το αν θα υποβάλει την παραίτησή του ο ίδιος απάντησε: «Αυτή δεν είναι δική μου απόφαση. Δεν θα μπω σε έναν ατέρμονο διάλογο για το τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι να κάνω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X