Διεθνή

Διαφήμιση σε γιγαντοαφίσα: Απελπισμένος εργένης ψάχνει το ταίρι του

Διαφήμιση σε γιγαντοαφίσα: Απελπισμένος εργένης ψάχνει το ταίρι του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα αρκετά δημόσιο και ευφάνταστο τρόπο επέλεξε ένας 30χρονος από την Βρετανία προκειμένου να βρει το ταίρι του.

Ο 30χρονος Μαρκ Ρόφε δεν άντεξε στην μοναξιά τον τελευταίο χρόνο, καθώς οι κοντινοί φίλοι του άρχισαν να παντρεύονται. Αποφάσισε να πληρώσει 425 βρετανικές λίρες προκειμένου να νοικιάσει χώρα σε μία γιγαντοαφίσα στο Μάντσεστερ και να διαφημίσει τα προσόντα του.

Στην γιγαντοαφίσα έχει την φωτογραφία του όπου φαίνεται ξαπλωμένος στο πλάι να ρωτάει τις νεαρές γυναίκες: «Μόνη σου; Βγες ραντεβού με τον Μαρκ. Αυτό μπορεί να είναι το σημάδι που περίμενες». Μάλιστα κάτω από την φωτογραφία έχει και την διεύθυνση της ηλεκτρονικής σελίδας που έφτιαξε www.datingmark.co.uk προκειμένου οι ενδιαφερόμενες να κάνουν την αίτηση τους.

«Είμαι μόνος εδώ και κάποιο καιρό. Πολλοί από τους φίλους μου παντρεύτηκαν ή βρίσκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις. Δοκίμασα τις εφαρμογές για γνωριμίες αλλά δεν λειτουργούσαν για’ μένα. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι λίγο διαφορετικό και να προσπαθήσω να ξεχωρίσω», παραδέχεται ο 30χρονος.

Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αιτήματα από 21 γυναίκες, οι οποίες του ζήτησαν ραντεβού. Όπως λέει αν δεν καταφέρει να βρει την γυναίκα που ψάχνει τότε θα αγοράσει και άλλους διαφημιστικούς χώρους για γιγαντοαφίσες σε μεγάλες βρετανικές πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Κάρντιφ και το Λιντς.

Δείτε ακόμη:

DW: Αμφίβολο το μέλλον της προσφυγικής συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X