Διεθνή

«Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ»

«Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ σε τουρνουά γκολφ» η πρώην πορνοστάρ,Στόρμι Ντάνιελς- το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ- άνοιξε την καρδιά της σε συνέντευξη που μεταδόθηκε χθες από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Οι καυτές αποκαλύψεις της πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, θα κοστίσουν στον Τραμπ την προεδρία»; διερωτώνται τα ξένα ΜΜΕ, σχολιάζοντας το ροζ σκάνδαλο που πλήττει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο φέρνοντας σε δεινή θέση την «Πρώτη Κυρία».

Η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς– το πραγματικό της όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ- δήλωσε ότι, έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 κι ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, λίγες ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές.

Η συνέντευξη που μεταδόθηκε από την δημοφιλή εκπομπή «60 Λεπτά» κάνει το γύρο του διαδικτύου με πολλά ξένα ΜΜΕ να διερωτώνται αν η Μελάνια μετά τις πιπεράτες αποκαλύψεις για την ανάρμοστη σχέση του συζύγου της, θα του δώσει τα…παπούτσια στο χέρι.
Πάντως, πριν την προβολή της συνέντευξης, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ δεν ήταν μαζί.

Από το Palm Beach όπου ο Τραμπ βρισκόταν το Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ενώ η Μελάνια προτίμησε να μείνει στη Φλόριντα.

Όπως αναφέρει το CNN, o Τραμπ αγνόησε τους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν επίμονα για αν θα παρακολουθήσει τη συνέντευξη της Στέφανι κι αν η πρώην πορνοστάρ είναι ψεύτρα…

Σημειώνεται ότι όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο ,καθώς εκείνη ήταν 27 και ο Τραμπ 60 ετών, η Στέφανι δεν δίστασε να πει:

«Όχι καθόλου». Η πρώην πορνοστάρ διευκρίνισε επίσης ότι οι δύο τους είχαν επί ένα χρόνο επαφή.

Ως αντάλλαγμα για τις ευχάριστες στιγμές που του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να υποσχέθηκε στη Στέφανι μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής. Μετά το σεξ στη λίμνη Τάχο, δεν είχαν ανάρμοστες επαφές, όπως η ίδια είπε χτες στη συνέντευξη.

Η 39χρονη σήμερα Στέφανι άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, το 2011.

Η ίδια τόνισε πως, εκείνη τη χρονιά, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «In Touch» την προσέγγισε για να μάθει περισσότερα για την εξωσυζυγική της σχέση με τον Τραμπ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X