Διεθνή

Ένα 8χρονο κορίτσι βιάστηκε από μαθητές στις τουαλέτες σχολείου

Ένα 8χρονο κορίτσι βιάστηκε από μαθητές στις τουαλέτες σχολείου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οκτάχρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε μέσα στην τουαλέτα ενός δημοτικού σχολείου σε ένα χωριό στην περιοχή Ramala της Baghpat.

Η τοπική αστυνομία αρνήθηκε να καταθέσει κατηγορίες για βιασμό 15 ημέρες. Ο Υπεύθυνος της αστυνομίας Naresh Kumar προσπάθησε επίσης να αναγκάσει τον πατέρα να αποσύρει τις κατηγορίες σύμφωνα με τους Times of India.

Σημειώνεται,ότι ο αρχηγός της Αστυνομίας της Βαγδάτης, Pratap Gopendra Yadav είπε, μεταξύ άλλων:

«Το έγκλημα φέρεται να διαπράττεται από τον μεγαλύτερο αδελφό, ο οποίος ήταν στην ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού. Ωστόσο, ο πατέρας του θύματος έχει ονομάσει και άλλους δύο αδελφούς του, οι οποίοι ήταν μαζί του. Η συμμετοχή τους ή όχι στον βιασμό ερευνάτε.

Το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή την Τρίτη και η έκθεση αναμένεται για να  θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα.

Ενώ ο θείος του κοριτσιού ανέφερε: «Από την αρχή μας ζητήθηκε να παραμείνουμε σιωπηλοί. Μια μέρα μετά το περιστατικό, περίπου πριν από ένα δεκαπενθήμερο, επισκεφθήκαμε τον δάσκαλο στο σχολείο, αλλά συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ο κατηγορούμενος ανήκε επίσης στο ίδιο χωριό, ήμασταν υπό μεγάλη πίεση από τους πρεσβυτέρους να μην παραπέμψουμε το θέμα στην αστυνομία, καθώς θα έφερνε κακό όνομα στο χωριό, ενώ η τοπική αστυνομία ζητούσε να εξασφαλίσει συμβιβασμό. Ενώ γινόταν όλα αυτά, η υγεία του κοριτσιού επιδεινωνόταν συνεχώς, με αποτέλεσμα να απευθυνθούμε   στην αστυνομική διεύθυνση της Βαγδάτης για την καταγγελία μας. »

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η Ινδία είναι το χειρότερο μέρος του κόσμου για κορίτσια, ξεπερνώντας το Αφγανιστάν και τη Σαουδική Αραβία.

Η κυβέρνηση ενώ έχει αυστηροποιήσει τους νόμους, δεν είχε ανάλογα αποτελέσματα.

Να σημειώσουμε ενδεικτικά , ότι από τις 30.000 υποθέσεις βιασμού το 2016, μόνο το 1/4 κατέληξε σε καταδίκη.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Eλένης Τοπαλούδη (vid)

Ολοκληρωτική καταστροφή στις Μπαχάμες -20 νεκροί από τον τυφώνα Ντόριαν

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X