Διεθνή

Ένα κορίτσι νεκρό και πολλοί τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον

Ένα κορίτσι νεκρό και πολλοί τραυματίες όταν αυτοκίνητο έπεσε σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα κορίτσι σκοτώθηκε και πολλά άλλα τραυματίστηκανμετά από τη «σφοδρή σύγκρουση» ενός αυτοκινήτου τύπου τζιπ σε κεντρική είσοδο ιδιωτικού σχολείου θηλέων, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο στην περιοχή Γουίμπλεντον, λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε ότι ο οδηγός «σταμάτησε στο τόπο της σοβαρής σύγκρουσης στον Camp Road,» και δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, αλλά η έρευνα για την κατανόηση των «πλήρως  συνθηκών» βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι αξιωματικοί κλήθηκαν μετά από αναφορά ότι ένα Land Rover έπεσε στο The Study Preparatory, σχολείο για κορίτσια ηλικίας 4-11 ετών.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου δήλωσε ότι πυροσβέστες βρίσκονται στο σχολείο, όπως και ασθενοφόρα το προσωπικό των οποίων παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Ο βουλευτής του Γουίμπλεντον, Στήβεν Χαμοντ, δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Υπάρχουν πολλά θύματα, δεν είμαι σίγουρος πόσα». Περιέγραψε την τοποθεσία ως αρκετά απομακρυσμένη, προσθέτοντας ότι βρίσκεται περίπου ένα μίλι από το κέντρο της περιοχής όπου υπάρχουν πολλά γήπεδα του γκολφ. «Στην πραγματικότητα είναι ένας δρόμος που έχει αρκετούς ανθρώπους που ανεβοκατεβαίνουν σε αυτόν για να πάνε στα κλαμπ του γκολφ», πρόσθεσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X